Tamponare cu scântei interjudeţene

Tamponare cu scântei interjudeţene
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* După ciocnirea cu o maşină de Galaţi, Opelul unui brăilean s-a prăjit în proporţie de 80 la sută *

Fără dubiu, incendiul auto de sâmbătă seara a fost produs de circuitele maşinii lui Cristofan Alexandru, brăileanul aflat în trecere prin oraşul nostru.

Astfel, după ce s-a lovit de maşina unui gălăţean, Opelul decapotabil a suferit o deteriorare a cablurilor electrice, fapt confirmat de cercetările preliminare al Inspectoratului pentru Situaţiile de Urgenţă (ISU) Galaţi.

Căpitanul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU: „Sâmbătă, la ora 19,35, pompierii interveneau pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o maşină aflată pe strada Teleajen, la numărul 7, în Ţiglina III. Era un Opel cu numere de Brăila – BR 84 RDR – a cărui izolaţie de la cablurile electrice se stricase în urma unui impact cu o altă maşină, provocând focul”.

„Motorul, bordul, instalaţia electrică şi vopseaua maşinii au fost grav avariate, maşina fiind distrusă în proporţie de 80 la sută, paguba fiind estimată la 15.000 lei. La ora 19,55, incendiul a fost lichidat, pentru stingerea focului intervenind două autospeciale”.

Citit 1540 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.