Alexandra Sima, în zbor cu o singură aripă

Alexandra Sima, în zbor cu o singură aripă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Astăzi, vă aşteptăm la spectacol *

Alexandra Sima (FOTO) e la vârsta magică, în care orice e posibil. Chiar şi zborul cu o singură aripă. E la vârsta când poţi să cânţi, să dansezi, să ai prieteni minunaţi care ştiu să te iubească aşa cum eşti, pentru că eşti special. Însă cu toţii ştim că anii trec, oamenii se schimbă şi visele se pot stinge.

De aceea, ne vom întâlni în seara aceasta la Teatrul Dramatic, la ora 17, la spectacolul în care Alexandra cea magică ne va arăta că visele se pot înălţa şi cu o singură aripă.

În seara aceasta ne vom putea imagina ce vis frumos va creşte acum, când noi toţi am început să croim încă o aripă. Simona Andrei ne va ajuta să vedem acest lucru, printr-un film inspirat.

CLICK AICI ca să cunoaşteţi povestea Alexandrei

Vocea de aur a Galaţiului – Maria Cristina Crăciun – va veni cu sufletul cald de copil să aprindă o speranţă. La fel şi colegii de grupă ai Alexandrei, de la Grădiniţa „Parfumul Teilor”, talentaţii de la „Estrada copiilor”, cele două perechi de la Şcoala de dans sportiv „Beija Flor”, încântătorul grup „Allegria”, dar şi Alexandra Penciu, cea care ne va arăta ce se întâmplă cu micii artişti când se fac mari. Nu uitaţi, veniţi cu scrisori pentru Moş Crăciun.

El se va afla alături de noi pe scenă. Dacă vocea lui va semăna cu cea a actorului de la Teatrul de Păpuşi Aurelian Iorga, e doar o părere. Noi îl vom avea pe Moşul în carne şi oase, care a primit sponsorizare de la Primărie şi le va oferi dulciuri tuturor copiilor care au cântat şi dansat pentru Alexandra.

La pupitrul tehnic, acolo de unde va porni miracolul sunetelor şi luminilor, se va afla inimosul Lică Dănilă şi echipa sa de oameni minunaţi.

Aşa cum am mai spus, suma adunată de voi, dragi gălăţeni, depăşeşte 20.000 de lei, deocamdată. Încă mai sunt oameni care mai plantează pentru visul Alexandrei câte o speranţă.

Ieri ne-a impresionat prin generozitate avocata Domnica Toader, care nu numai că a cumpărat două invitaţii la spectacol, dar a donat şi 600 de euro. Nu este prima dată când se alătură campaniilor făcute de cotidianul nostru.

De asemenea, am mai primit sprijin de la Georgeta Iordache, David Sava, Grădiniţa Nr. 36, Centrul de Plasament „Irene şi Stuart” şi alţii care şi-au dorit să rămână anonimi, dar care s-au alăturat cauzei noastre.

Mulţumim încă o dată celor fără de care acest spectacol nu s-ar fi putut organiza: Inspectoratul Şcolar Judeţean, Primăria, Teatrul Dramatic şi Casa de Cultură a Sindicatelor.

Vă aşteptăm cu drag să ne bucurăm cu toţii pentru Alexandra. Vom aprinde luminile în brad. Atmosfera promite să fie foarte caldă, ca într-o familie mare şi frumoasă.

Foto: Simona Andrei

Citit 1797 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.