Peste opt kilograme de aur, confiscate de poliţişti

Peste opt kilograme de aur, confiscate de poliţişti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

l Bijuterii în valoare de 1.230.000 de lei confiscate pentru că aveau aplicate mărci individuale susceptibile de a fi falsificate l Potrivit surselor noastre, aurul aparţinea bijuteriilor „Milano Gold” din Galaţi l

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Galaţi au confiscat ieri peste opt kilograme de aur din două puncte de lucru ale unei bijuterii din Galaţi. Conform surselor noastre, ambele puncte de lucru aparţin „Milano Gold” din Galaţi (unul aflat pe strada Siderurgiştilor şi unul în Ţiglina).

„Poliţiştii au constatat că la două puncte de lucru ale unei societăţi de profil se comercializau bijuterii din aur, având aplicate mărci individuale susceptibile de a fi falsificate. Administratorul societăţii comerciale, un cetăţean turc în vârstă de 38 ani, este cercetat pentru folosirea mărcilor individuale falsificate”, a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Aceeaşi sursă a precizat că bijuteriile care au aplicate mărcile respective cântăresc 8.200 de grame şi valorează 1.230.000 lei.

Revenim cu amănunte referitoare la acest caz.

Citit 951 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.