Bărbat lovit de un microbuz pe trecerea de pietoni din zona Stirex (UPDATE)

Bărbat lovit de un microbuz pe trecerea de pietoni din zona Stirex (UPDATE)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat a fost victima unui accident de circulaţie produs luni, la ora 13:15, pe trecerea de pietoni din zona Stirex. Din declaraţiile martorilor, bărbatul s-a grăbit să traverseze, în ciuda faptului că mai multe maşini se apropiau de zebră pe acel sens de mers (dinspre Telefoane către Potcoava de Aur). "Bărbatul se grăbea, parcă o căuta. A văzut că pe banda întâi era intrat un autobuz, dar tot a intrat pe zebră, că el trece. Era aşa, cu mâinile în buzunare, grăbit. Autobuzul a încetinit când l-a văzut, aproape să oprească.

Când cetăţeanul a ajuns pe banda a doua, l-a luat microbuzul pe capotă şi l-a tot dus, până a căzut. A venit imediat SMURD-ul, Poliţia”, a relatat unul dintre martorii accidentului. La ora transmiterii acestei ştiri victima primea îngrijiri medicale în ambulanţa SMURD.

Subinspectorul Aurelian Ropotan de la Poliţia Rutieră Galaţi a declarat că primele cercetări arată că victima ar fi traversat corect, pe marcajul pietonal.„Ionuţ V., de 26 de ani, posesor al permisului de conducere categoriile B,C,D,E din 2007 îşi conducea microbuzul Iveco, pe strada Brăilei, când, în dreptul trecerii de pietoni de la ˝Orange˝, l-a lovit pe Marian I., de 35 de ani, din Schela, care traversa corect pe marcajul pietonal. Victima a fost uşor rănită în impact, rămânând internată la Neurochirurgie”, susţine subinspectorul Ropotani. 

Foto: Bogdan Codrescu

 

Citit 3554 ori Ultima modificare Luni, 10 Octombrie 2011 22:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.