Poliţia Galaţi – învingătoare în grupele „Cupei Poliţiei” la fotbal

Poliţia Galaţi – învingătoare în grupele „Cupei Poliţiei” la fotbal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cel mai tehnic jucător al competiţiei de fotbal – poliţistul gălăţean Ilie Nicuşor *

S-a încheiat prima rundă a „Cupei Poliţiei Române” la fotbal – competiţie organizată de Federaţia Naţională a Sindicatelor din Poliţie „Sed Lex”, cu sprijinul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Astfel, în faza grupelor, pe regiuni, echipa Poliţiei Galaţi a evoluat – spectaculos - în Grupa G, gazdă fiind Poliţia Vrancea.

Sus mâinile, intră pe teren gălăţenii!

Oamenii legii gălăţeni au făcut instrucţie, marţi, 11 octombrie, cu echipele Inspectoratelor de Poliţie din Buzău, Bacău, Brăila şi Vrancea. Lotul nostru, condus de comisarul Ştefan Gohoreanu (din partea IPJ) şi de comisarul-şef George Căpătan (din partea clubului sportiv „Danubius”), cu un joc de departe mai eficient ca al naţionalei, a reuşit să se claseze pe prima poziţie a grupei.

Aşa că dacă în Ucraina şi Polonia nu ajungem, finala „Cupei Poliţiei Române” la fotbal sigur o jucăm. Cu atât mai mult cu cât cel mai tehnic jucător al competiţiei a fost desemnat poliţistul gălăţean Nicuşor Ilie.

Ole, ole, campionii!

Să nu uităm că la nivel naţional există zece grupe, echipele clasate pe primul loc din fiecare grupă urmând să participe la etapa finală. Iar aceasta este programată pentru prima decadă a lunii noiembrie 2011, la Sibiu. Şi e musai să fim campioni, ca să rimeze Poliţia cu Oţelul, da?

Citit 4833 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Octombrie 2011 18:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.