Traficanţi prinşi în flagrant

Traficanţi prinşi în flagrant
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Două reţele de traficanţi de droguri au fost anihilate de către poliţişti gălăţeni. Cei suspectaţi că încercau să vândă haşiş şi cocaină riscă acum să petreacă mult timp la închisoare. Ei au fost prinşi de către oamenii legi în urma unor acţiuni de flagrant ce au fost organizate zilele trecute.

Haşiş la purtător

„Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Galaţi şi sub coordonarea procurorilor DIICOT au identificat şi anihilat o reţea de traficanţi de droguri de risc (haşiş). M.C., de 30 ani, din Galaţi, fără ocupaţie, recidivist, B.S., de 21 ani, din Galaţi, fără ocupaţie, fără antecedente penale, L.M., de 20 ani, din Galaţi, fără ocupaţie, fără antecedente penale erau suspectaţi de faptul că plasează diferite cantităţi de haşiş. Pentru probarea activităţii infracţionale s-au organizat şi realizat două acţiuni de prindere în flagrant şi cinci percheziţii domiciliare pe raza municipiului Galaţi, ridicându-se în vederea confiscării cantitatea de 65 de grame haşiş şi 2000 pachete ţigări procurate din Republica Moldova", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, Cristina Tatulici.

De la reprezentanţii poliţiei am mai aflat că DIICOT Galaţi a emis mandate de arestare preventivă împotriva a doi dintre inculpaţi pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi ar putea sta dincolo de gratii între 3 la 15 ani. Cel de-al treilea component al reţelei a fost trimis în judecată în stare de libertate pentru tentativă la săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri.

20 de grame cocaină, 20 de ani de puşcărie

În cel de-al doilea caz a fost vorba despre o substanţă mult mai exotică - cocaină. F.C.F., de 24 ani, din comuna Barcea, C.C., de 22 ani, din comuna Iveşti, care era şi soldat gradat voluntar la o unitate militară Galaţi, şi T.G., de 19 ani, tot din Iveşti au fost prinşi în timp ce încercau să plaseze 25,5 grame de astfel de droguri.

Pe numele autorilor au fost emise mandate de arestare preventivă împotriva inculpaţilor pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, faptă ce poate fi pedepsită cu închisoare de la 10 la 20 ani.

Citit 1961 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.