UPDATE: Taxi făcut scrum, în Port
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

UPDATE: Taxi făcut scrum, în Port
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un taxi 949 (fost GT) a ars aproape în totalitate, ieri, cu puţin după ora 12.00 în zona Portului, la intersecţia străzilor Sindicatelor colţ cu Ghecet.

„Incendiul a fost anunţat la 112 la ora 12.05, fiind lichidat până la ora 12.30. Maşina (un Hyunday Accent alimentat pe bază de GPL – n.r.) a ars în proporţie de 95 la sută. Cauza: un scurt circuit la blocul motor”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, căpitanul Eugen Chiriţă. Potrivit sursei citate, şoferul Gabriel N., nu a fost rănit în incendiu. Cel care chemase taxiul a fost Daniel Hassan, un coleg de serviciu al şoferului.

„Suntem şoferi angajaţi ai firmei şi avem maşini identice. Am venit la o rudă aici în zonă şi când am plecat am zis să chem un taxi de la firma unde lucrez. A venit colegul şi imediat ce a intrat pe stradă şi a oprit maşina, am văzut un val de fum ieşind de sub capotă. L-am tras afară din maşină şi a scăpat cu bine”, ne-a declarat Daniel Hassan.  

Administratorul firmei SC Turneo SRL (care include şi Taxi 949), Lauranţiu Hasiade, ne-a declarat: „Maşina nu mai avusese probleme electrice, aşa că iau în considerare şi alte posibile defecţiuni. Era cumpărată în 2005, avea reviziile la zi. Nu aveam CASCO, astfel că paguba pe care o suferă firma este de circa 15.000 lei. E bine că şoferul nu a păţit nimic şi că aşa ceva nu s-a întâmplat cu pasager în maşină sau în zone de trafic intens: Nu am mai avut astfel de probleme cu maşinile de pe taxi”.

Citit 1151 ori Ultima modificare Vineri, 04 Noiembrie 2011 14:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.