VIDEO / Se îngroaşă gluma: 420.000 de pachete de ţigări în afacerea "Ţigareta de Galaţi"!

VIDEO / Se îngroaşă gluma: 420.000 de pachete de ţigări în afacerea "Ţigareta de Galaţi"!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe lângă cele 270.000 de pachete de ţigări găsite duminică de către poliţiştii din Bereşti, au fost identificate alte două transporturi importante de ţigări de contrabandă. În total, este vorba despre 420.000 de pachete de ţigarete, susceptibile a proveni din contrabandă, după cum se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei, precizându-se că prejudiciul total estimat de către ANAF în acest caz este de peste 2.400.000 de lei.

Aşa cum www.viata-libera.ro a anunţat ieri, în exclusivtate, poliţiştii din Bereşti au interceptat cel mai amplu transport ilegal de ţigări din ultima vreme de pe teritoriul judeţului Galaţi. Marfa era transportată cu o remorcă, în care oamenii legii au găsit nu mai puţin de 270.000 de pachete de ţigări cu timbre de Republica Moldova. Potrivit celor mai recente informaţii oferite de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi, la scurtă vreme după descoperirea remorcii, două dube încărcate cu ţigări au fost găsite în zonă, iar din datele oferite de către poliţişti, marfa avea ca destinaţie localitatea Corod din judeţul Galaţi.

"În jurul orei 16.00, în cadrul aceleiaşi activităţi infracţionale şi în urma schimbului de date şi informaţii cu ofiţerii D.G.A – Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi, în pădurea din localitatea Adam, judeţul Galaţi, poliţiştii au găsit abandonată o autoutilitară în care erau 95.000 pachete de ţigări, timbrate în Republica Moldova. Totodată, la aproximativ 6 kilometri distanţă, pe raza comunei Rădeşti a mai fost găsită abandonată o altă autoutilitară în care au fost găsite 60.092 pachete de ţigări, timbrate tot în Republica Moldova", se arată în comunicatul de presă al Poliţiei.

Tractoristul, dar şi unul dintre cei doi şoferi au fost reţinuţi. Cel de-al treilea şofer a fost identificat, dar se sustrage cercetărilor.

"Tractorul, remorca şi cele două autoutilitare au fost indisponibilizate, iar ţigaretele au fost ridicate în vederea confiscării.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Galaţi, pentru stabilirea provenienţei ţigaretelor, a tuturor persoanelor implicate şi a întregii lor activităţi infracţionale", se mai arată în comunicatul IPJ Galaţi.

Citeşte şi: EXCLUSIVITATE: Afacerea "Ţigareta de Galaţi"

Media

Imagini IPJ
Citit 4407 ori Ultima modificare Luni, 07 Noiembrie 2011 15:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.