Sudor rănit grav în Şantierul Naval - UPDATE

Sudor rănit grav în Şantierul Naval - UPDATE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Un sudor de 42 de ani din Şantierul Naval Damen ar putea rămâne fără un picior în urma unui accident de muncă petrecut în această după-amiază  pe platforma navală, informează ITM. Victima lucra ca sudor la secţia I A a şantierului.
„În timpul unor manevre făcute de un coleg care acţiona o macara cu telecomandă, a fost acroşat un segment de schelă care s-a răsturnat şi i-a prins sudorului piciorul în zona genunchiului”, a declarat directorul-executiv al ITM Galaţi, Ionel Petrea.
Muncitorul a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi, unde a fost preluat de medici. Se pare că piciorul bărbatului era afectat la nivelul gleznei. Surse medicale au declarat pentru „Viaţa Liberă” că bărbatul în vârstă de 42 de ani este operat chiar în aceste momente de o echipă de medici care încearcă să îi salveze piciorul. O echipă a ITM se află în acest moment pe platforma navală şi face cercetări. 

Vom reveni cu amănunte legate de acest subiect.

Gabriel Kolbay, Rodica Mişcalencu, Remus Basalic

 

Citit 2168 ori Ultima modificare Luni, 14 Noiembrie 2011 17:24

1 comentariu

 • postat de Marian
  Marți, 15 Noiembrie 2011 10:07
  Imi place ce vad!Dar despre accidentul mortal petrecut luna octombrie cu 3 zile inainte de la lansarea ultimei nave in care o vopsitorita a murit prin inhalarea noxelor conducind la infarct la dublufundul navei,nimic chiar nimic draga redactie,draga Petrea Ionel!!!?Ce fisa medicala avea!?Alo ITM ul?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.