Parcometru vandalizat pentru 150 de lei

Parcometru vandalizat pentru 150 de lei

Foto: Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 comentarii

Un parcometru din zona centrală a Galaţiului a fost vandalizat, în weekend, însă prada a fost mai mică decât osteneala hoţilor. „Jaful a fost comis, cel mai probabil, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Din caseta de bani a parcometrului a fost extrasă suma de 150 de lei”, a spus, luni, Neculai Zburlea, directorul tehnic al societăţii care administrează parcările oraşului, Gospodărire Urbană. Banii reprezentau încasările din ziua de sâmbătă. „Banii fuseseră scoşi ultima dată vineri seară, iar noi am descoperit parcomentrul spart duminică dimineaţă. Era vorba, aşadar, de plăţile efectuate de şoferi în ziua de sâmbătă”, a precizat Zburlea. Potrivit acestuia, jaful din parcarea de la Mioriţa a fost surprins de camerele de supraveghere ale cazinoului situat peste drum.
Pe lângă încasările pierdute, Gospodărire Urbană a cheltuit nişte bani pentru a repara aparatul. Reprezentanţii societăţii edilitare spun că acesta este primul act de vandalism comis asupra parcometrelor din Galaţi. Şapte la număr, acestea au fost montate în parcările publice din oraş de la începutul anului trecut. Numărul lor urmează să fie suplimentat în perioada următoare, în limita bugetului.

Citit 1366 ori Ultima modificare Luni, 14 Noiembrie 2011 17:27

4 comentarii

 • postat de Hayabusistu Miercuri, 16 Noiembrie 2011 23:00 Link la comentariu
  0
  0

  fura ei bancomatul din cladire dar cutia asta cu monede! pffff! va mirati? dar unde au fost oare ei scoliti nu va intrebati? noroc ca nu avem parcometre multe ca fac oamenii de un pachet de tzigari si o bere rost! gainari imputzitzi! la fel si cei care lasa masinile prin parcari fara jante! aurolaci! asta e romania! nenorocul nostru de a trai aici in lagarul asta!

  Raportează
 • postat de Gigi Marți, 15 Noiembrie 2011 10:13 Link la comentariu
  0
  0

  Distractiv este ca automatele de parcare nu lucreaza duminica. Probabil sa nu faca ore suplimentare :)

  Raportează
 • postat de NELU Marți, 15 Noiembrie 2011 07:45 Link la comentariu
  0
  0

  Pai in orasul nostru se poate face ceva civilizat fara sa fie LUCRAT de hoti?Mai spunem sa ne civilizam si noi, dar cu acesti hoti de 2 lei mai rau ne afundam!La Galati ar trebui facut ceva si pazit de hoti mai rau ca pe timpul nemtilor! Cu arma si cu bastonul electric!!! PACAT CA SE VREA CEVA DE BINE PT NOI !!!

  Raportează
 • postat de lau Marți, 15 Noiembrie 2011 00:38 Link la comentariu
  0
  0

  daca as vedea camerele sigur ias recunoaste pe jegosi ca stiu clar zona aia ce terminati sunt

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.