Şoselele sunt supravegheate de poliţişti în acest sfârşit de săptămână

Şoselele sunt supravegheate de poliţişti în acest sfârşit de săptămână
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şoferii trebuie să aibă grijă cât de tare apasă pedala de acceleraţie şi în acest weekend pentru că radarele vor fi pe poziţii. Conform purtătorului de cuvânt de la Poliţia Rutieră, Aurelian Ropotan, sâmbătă vor fi amplasate radare pe strzile Nicolae Bălcescu, Domnească şi pe Traian Vuia. „Vor fi echipaje şi pe DN 25 pe raza comunelor Hanu Conachi şi Lieşti, pe DN 26 la Tămăoani şi Brăneşti, pe DE 581 la Munteni, pe DN 24D la Bălăbăneşti şi pe DJ 251 la Smârdan şi Cudalbi.

Echipajele pot fi întâlnite şi în mers, pe raza localităţilor menţionate”, ne-a explicat Aurelian Ropotan. Poliţiştii de la Rutieră vor supraveghea pentru siguranţa circulaţiei şi duminică. „Aparatele radar vor fi amplasate duminică pe strada Drumul de Centură, pe strada Brăilei şi pe strada H. Coandă. În judeţ vor fi echipaje pe DN 25, la Şendreni şi Piscu, pe DN 26 la Frumuşiţa şi Folteşti, pe DE 581 la Berheci, pe DN24D la Cuca şi pe DJ 251 la Pechea”, a completat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.

Poliţiştii de la Rutieră le recomandă participanţilor la trafic o atenţie sporită, mai ales pe timpul nopţii, la utilajele agricole şi la căruţe. De asemenea, poliţiştii îi atenţionează pe şoferi cu privire la carosabilul umed şi la ceaţă. „Îi rugăm pe toţi participanţii la trafic să adapteze viteza la condiţiile de drum şi să folosească luminile de întâlnire şi, dacă este ceaţă, luminile specifice. Revenim şi cu atenţionarea legată de starea tehnică a maşinii care trebuie verificată înainte de pornirea la drum”, a conchis Aurelian Ropotan.

Citit 1460 ori Ultima modificare Vineri, 25 Noiembrie 2011 23:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.