CONCURS - Revelion la Viena pentru cea mai frumoasă imagine de la expoziţia naţională de păsări

CONCURS - Revelion la Viena pentru cea mai frumoasă imagine de la expoziţia naţională de păsări
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După cum vă spuneam în ziarul nostru de ieri, organizatorii au pregătit multe surprize pentru vizitatorii expoziţiei naţionale de porumbei, păsări şi animale mici de la Agro Dunărea. Pe lângă tombola la care se vor acorda 33 de premii, va mai fi încă un concurs, cu premii foarte atractive.

„Toţi vizitatorii vor avea voie să fotografieze în cadrul expoziţiei şi pe baza pozelor se pot înscrie în concurs”, ne-au spus organizatorii. Condiţia pentru a participa la acest concurs, la care premiul cel mare constă într-o excursie pentru două persoane de Revelion la Viena, este să trimiteţi o fotografie din cadrul expoziţiei pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Alegeţi cea mai bună fotografie, stabiliţi un nume pentru ea şi ataşaţi-o pe adresa de mail menţionată mai sus. Nu trimiteţi decât o singură fotografie, cea mai bună, pentru că altfel nu veţi putea fi înscrişi în concurs. Nu uitaţi să treceţi în mail şi numele dumneavoastră şi numărul de telefon la care puteţi fi contactat. Pozele sunt aşteptate pe mail începând de astăzi şi până pe 29 noiembrie inclusiv. Pe 30 noiembrie, toate fotografiile vor fi postate pe site-ul www.viata-libera.ro. De pe 30 noiembrie şi până pe 10 decembrie fotografiile vor putea fi votate pe site, aşa că anunţaţi-vă toţi prietenii. Va fi desemnată câştigătoare fotografia care va avea cele mai multe puncte în urma votului. Se va putea vota o singură dată în decurs de 24 de ore de la un calculator. În afară de excursia de la Viena se vor mai acorda alte trei premii surpriză, aşa că nu vă lăsaţi aparatele de fotografiat acasă. C

Câştigătorii vor fi anunţaţi în ziarul nostru din 12 decembrie şi pe site-ul www.viata-libera.ro, acolo unde veţi găsi începând de astăzi şi regulamentul complet al concursului.

Puteţi descărca regulamentul oficial al concursului accesând acest link

Citit 1778 ori Ultima modificare Vineri, 25 Noiembrie 2011 17:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.