Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
7 comentarii

Pe 1 Decembrie, de la ora 11:00, gălăţenii sunt invitaţi la o paradă militară, la care vor participa Regimentul 30 Garda „Mihai Viteazu”, Batalionul 284 Tancuri „Cuza Vodă” şi Batalionul 300 Infanterie „Sfântul Andrei”.

Cei interesaţi pot admira tehnica militară MapN şi MAI pregătită special pentru Ziua Naţională a României: autovehicul de transport VAMTAC, transportor amfibiu blindat de cercetare, transportor amfibiu blindat transport trupe, autospeciale pentru comunicaţii, maşini de luptă ale Infanteriei, MLI evacuare medicală, MLI evacuare tehnică şi autospeciale de intervenţii ale unităţilor MAI.

Prezentarea Gărzii de Onoare şi intonarea Imnului de stat se va face pe Strada Brăilei, în faţa sediului IPJ Galaţi. Reprezentanţi ai administraţiei locale şi ai Ministerului Apărării Naţionale vor fi prezenţi la Casa Armatei unde, de la ora 11,30, se va redeschide Centrul Militar care a fost renovat.

Traficul rutier, dat peste cap
Pe 1 Decembrie, în intervalul orar 10:00 – 13:00, strada Brăilei (între B-dul Coşbuc şi Inelul de Rocadă) va fi închisă pe ambele sensuri. „Va fi închisă şi porţiunea de drum cuprinsă între strada M. M. Kogălniceanu şi B-dul George Coşbuc, pe sensul spre Casa de Cultură a Sindicatelor. De asemenea se va închide, până la ora 13,00, şi strada Constructorilor, porţiunea dintre Str. Gheorghe Doja şi B-dul Brăilei” ne-a explicat Aurelian Ropotan, purtătorul de cuvânt de la Poliţia Rutieră Galaţi. Conform sursei citate, de Ziua Naţională, între orele 11:00 şi 14:00 circulaţia va fi închisă şi între Str. Eroilor şi Str. Dr. Carnabel.

„Recomandăm şoferilor să ţină cont de restricţiile anunţate şi să ocolească străzile închise. De asemenea îi rugăm pe toţi participanţii la trafic să renunţe la maşinile personale în această seară”, a conchis Aurelian Ropotan.

Programul de 1 Decembrie mai prevede, în cursul dimineţii, şi acţiuni în judeţ, la Cavadineşti şi Târgu Bujor, unde se vor afla prefectul şi reprezentanţi de la ISU şi Jandarmerie. De la ora 14:00, la Prefectură va avea loc o recepţie, unde se vor oferi diplome de excelenţă şi medalii de onoare din partea Instituţiei Prefectului Judeţului Galaţi.

Citit 9918 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Noiembrie 2011 00:07

7 comentarii

 • postat de ANTON MIHAI Luni, 01 Decembrie 2014 16:15 5.13.160.*** Link la comentariu
  0
  0

  D-le PRIMAR ,GALATI INSEAMNA SI ZONELE DE LA INELUL DE ROCADA SPRE TECUCI SI BRAILA ,N-AM VAZUT UN BECULET ARZIND

  Raportează
 • postat de dana Miercuri, 30 Noiembrie 2011 17:12 Link la comentariu
  0
  0

  Pt. Robert Micu...Imbraca-te bine sa nu te congelezi pe asa temperaturi cu plus!!!Postam comentarii si nu realizam cat suntem de ridicoli prin afirmatiile pe care le facem!!!

  Raportează
 • postat de gelu Miercuri, 30 Noiembrie 2011 15:13 Link la comentariu
  0
  1

  Si de obicei la ce ora se expunea tehnica militara in fata Casei de Cultura, ca vreau sa duc un copil mic sa vada "tancuri"?

  Raportează
 • postat de dana Miercuri, 30 Noiembrie 2011 13:53 Link la comentariu
  0
  0

  de obicei la Casa de cultura vezi tehnica militara ,asa a fost de citi va ani mereu

  Raportează
 • postat de robert micu Miercuri, 30 Noiembrie 2011 13:45 Link la comentariu
  1
  1

  pacat ca sarbatorile galatiului, pe un asa frig se desfasoara in aer liber. De ce nu profitam sa facem o sarbatoare a spectacolelor la Casa de cultura, Teatru dramatic, Teatrul muzical, in viitor si la sala sporturilor, O noapte a muzeelor deschise gratis, o sarbatoare de promovare a culturii in care banii sa se duca catre institutii galatene? De ce nu invitam galatenii sa iasa la mici si bere in restaurantele galatene, sa incurajam afacerea celui care cotizeaza la impozite locale, nu sa-i punem in fata localului o taraba cu un mic dubios si bere botezata. E pacat ca se organizeaza pe principiul de balci si nu de sarbatoare.

  Raportează
 • postat de gelu Miercuri, 30 Noiembrie 2011 13:22 Link la comentariu
  1
  1

  Pt. autor!
  Zi-ne domnule clar unde si cand expune armata tehnica militara!
  Ca textul tau nu zice nimic

  Raportează
 • postat de gelu Miercuri, 30 Noiembrie 2011 13:20 Link la comentariu
  2
  2

  Ptr autor.!!

  Nene zi-mi si mie, ca nu reiese din text, unde expune armata tehnica militara!!!!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.