Sărăcie cu lustru - Iluminat festiv cârpit de anul trecut

Sărăcie cu lustru - Iluminat festiv cârpit de anul trecut
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai ţineţi minte stelele, fulgii şi decoraţiunile acelea uriaşe, de neam prost, care ne-au iluminat sărbătorile de iarnă ani de-a rândul? Ei bine, nu ştiu dacă le duceţi sau nu dorul, dar s-ar putea să le revedeţi prin oraş. Orice e posibil pentru că, deocamdată, Primăria Galaţi ne iluminează sărbătoresc aşa cum poate, cu instalaţiile şi ornamentele rămase de anul trecut.

Cum am mai scris, abia vineri, 26 noiembrie, a avut loc licitaţia pentru iluminatul festiv şi, după cum am aflat de la purtătorul de cuvânt al Primăriei, Nicoleta Manole, procedurile nu s-au încheiat. Licitaţia electronică a fost blocată de câteva ori şi din acest motiv s-a ajuns ca nici acum să nu avem ornamente luminoase în oraş, iar de Serbările Galaţiului am sărbătorit pe întuneric.

Municipalitatea este, totuşi, mulţumită că a pus bradul şi instalaţiile festive la Păpădie şi anunţă că, după bradul montat în Orăşelul Copiilor, va mai instala unul, în Parcul Eminescu. Nicoleta Manole ne-a declarat că noua instalaţie pentru care s-a organizat licitaţie nu ar fi acoperit oricum tot oraşul, aşa că pentru ceea ce rămânea s-ar fi folosit vechile decoraţiuni. „Iluminatul festiv a fost deja pornit la Casa de Cultură a Sindicatelor, la Viva, pe Domnească, la Catedrală şi urmează Siderurgiştilor, Micro 40, Micro 19, Coşbuc”, ne-a mai declarat Nicoleta Manole.

Citit 3025 ori Ultima modificare Luni, 05 Decembrie 2011 23:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.