Tânăr bătut şi supus la perversiuni sexuale

Tânăr bătut şi supus la perversiuni sexuale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un tânăr din Galaţi a fost bătut şi supus la perversiuni sexuale de trei indivizi. Incidentul s-a petrecut marţi după-amiază. Băiatul spune că se afla într-o staţie din cartierul Micro 40, când un autovehicul a oprit în dreptul lui, cineva a coborât şi l-a urcat cu forţa în maşină.

Povestea

“În maşină se aflau trei indivizi. Unul dintre ei, pe care îl şi cunosc din vedere, a început să mă lovească şi să mă ameninţe că dacă nu îi fac rost cât mai repede de suma de 3500 de euro mă va bate şi mai tare. Apoi am ajuns într-o zonă părăsită şi, după ce m-au coborât din maşină, cel care mă bătuse m-a supus şi la perversiuni sexuale. Pentru că am încercat să reacţionez, a adus un aparat cu electroşocuri şi m-a electrocutat de mai multe ori. În tot acest timp mă întreba cine-i şeful”, ne povesteşte tânărul agresat.

Tot el ne-a mai spus că în timp ce unul dintre bărbaţi îl bătea şi-l lega cu o curea în jurul gâtului, altul filma totul cu telefonul mobil. După mai bine de două ore de chinuri, agresorii l-au urcat în maşină şi l-au lăsat în staţia de lângă Spitalul de Copii, unde ştiau că victima trebuie să ajungă. Pentru că se simţea rău de la loviturile primite băiatul s-a dus la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi, unde a fost internat în secţia de Neurochirurgie.

"Operaţiune economică nereuşită", răzbunată cu perversiuni

“După cum vedem, viaţa economică în România şi în Galaţi se desfăşoară foarte bine. După ce l-au băgat cu forţa în maşină, l-au bătut şi l-au supus la perversiuni sexuale mai bine de două ore şi jumătate, agresorii i-au cerut tânărului suma de 3500 de euro. După cum vedem, a fost o operaţiune economică nereuşită şi un pacient în plus pentru spitalul nostru”, a decalrat dr. Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Urmări

Tânărul spune că a depus deja o plângere la poliţie şi că aşteaptă certificatul medico-legal pentru a-i putea da în judecată pe cei care l-au făcut să sufere.

De la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi am putut afla că a fost demarată o anchetă în acest caz, unul dintre suspecţi fiind deja identificat şi cercetat.

Citit 3160 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Decembrie 2011 14:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.