Incendiu pe strada Ariei

Incendiu pe strada Ariei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică, la ora 18,15, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost alertat că pe strada Ariei, nr. 28, a luat foc locuinţa lui Ioan Trofin. Patru autospeciale s-au deplasat la faţa locului, iar la ora 20,45 au reuşit să lichideze incendiul.

„Ioan Trofin este chiriaş, proprietarul locuinţei fiind Primăria Galaţi. Bărbatul avea o sobă metalică, fără acumulare de căldură, şi a încercat să aprindă focul utilizând benzină. Din păcate, exista pericolul ca focul să se extindă la alte şapte locuinţe”, ne-a declarat căpitanul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt de la ISU Galaţi.

Orientarea de excepţie a pompierilor gălăţeni a făcut ca incendiul să nu se extindă decât la două locuinţe din vecinătate. „Intervenţia promptă şi faptul că pompierii au intrat prin spatele locuinţei au făcut ca pagubele să fie minime. Focul s-a extins la alte două locuinţe, dar pagubele s-au limitat doar la 18 metri pătraţi de acoperiş, la una dintre case, şi la trei metri pătraţi de acoperiş la cea de-a doua casă. Lui Ioan Trofin i-au ars 22 de metri pătraţi de acoperiş”, ne-a explicat Eugen Chiriţă.

Citit 1644 ori Ultima modificare Luni, 12 Decembrie 2011 16:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.