O asistentă de pe ambulanţă a fost bătută în timpul unei operaţiuni de salvare

O asistentă de pe ambulanţă a fost bătută în timpul unei operaţiuni de salvare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O asistentă de la Serviciul de Ambulanţă a fost bătută miercuri dimineaţă, în timpul unei intervenţii. Deşi ambulanţa se afla într-o misiune, iar asistenta acorda primul ajutor unui pacient, o femeie a intervenit şi i-a cerut asistentei să îi ia tensiunea. Pentru că a refuzat să facă acest lucru a fost agresată. 

Incidentul a avut loc pe scara unui imobil de pe strada Universităţii. „Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă format dintr-un ambulanţier şi o asistentă s-a deplasat marţi noaptea să acorde primul ajutor unui bărbat care suferea de hipertensiune arterială. După ce a reuşit să stabilizeze pacientul, echipajul a plecat pentru a lua parte la o altă intervenţie medicală. Însă, în drum spre salvare, asistenta a fost acostată de o locatară a imobilului unde avusese loc intervenţia medicală, care i-a cerut insistent acesteia să-i ia tensiunea. Deşi membrii echipajului i-au explicat că nu aveau timp pentru acest lucru, femeia s-a enervat şi a început s-o lovească cu pumnii şi să o tragă de păr pe asistentă”, ne-a relatat dr. Mihai Polinschi, şeful Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi a declarat că un echipaj al Secţiei 1 de Poliţie s-a deplasat la locul altercaţiei şi a încercat să aplaneze conflictul. Deşi asistenta lovită nu a dorit să depună plângere împotriva femeii agresive, poliţiştii i-au dat o amendă acesteia şi soţului ei, pentru tulburarea liniştii publice.

Citit 2415 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Ianuarie 2012 12:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.