O asistentă de pe ambulanţă a fost bătută în timpul unei operaţiuni de salvare

O asistentă de pe ambulanţă a fost bătută în timpul unei operaţiuni de salvare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O asistentă de la Serviciul de Ambulanţă a fost bătută miercuri dimineaţă, în timpul unei intervenţii. Deşi ambulanţa se afla într-o misiune, iar asistenta acorda primul ajutor unui pacient, o femeie a intervenit şi i-a cerut asistentei să îi ia tensiunea. Pentru că a refuzat să facă acest lucru a fost agresată. 

Incidentul a avut loc pe scara unui imobil de pe strada Universităţii. „Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă format dintr-un ambulanţier şi o asistentă s-a deplasat marţi noaptea să acorde primul ajutor unui bărbat care suferea de hipertensiune arterială. După ce a reuşit să stabilizeze pacientul, echipajul a plecat pentru a lua parte la o altă intervenţie medicală. Însă, în drum spre salvare, asistenta a fost acostată de o locatară a imobilului unde avusese loc intervenţia medicală, care i-a cerut insistent acesteia să-i ia tensiunea. Deşi membrii echipajului i-au explicat că nu aveau timp pentru acest lucru, femeia s-a enervat şi a început s-o lovească cu pumnii şi să o tragă de păr pe asistentă”, ne-a relatat dr. Mihai Polinschi, şeful Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi a declarat că un echipaj al Secţiei 1 de Poliţie s-a deplasat la locul altercaţiei şi a încercat să aplaneze conflictul. Deşi asistenta lovită nu a dorit să depună plângere împotriva femeii agresive, poliţiştii i-au dat o amendă acesteia şi soţului ei, pentru tulburarea liniştii publice.

Citit 2322 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Ianuarie 2012 12:50

3 comentarii

 • postat de Mary
  Vineri, 06 Ianuarie 2012 09:01
  Da, "noaptea de miercuri dimineata". Cam asta e stilul "profesionistilor" din noul val, adusi de agricultorul mogul, Marian Baila. Asta in contextul in care ziaristi de talia Elenei Parapiru si Cristinel Luca au fost dati afara pe motive de nesupunere. Imi aduc aminte de academiile muncitoresti de sorginte bolsevica, unde cei cu origini sanatoase erau dati jos de pe tractor si dupa o scoala de doi ani erau pusi la catedra sa predea marxismul. Am trecut prin decembrie pe la sediul redactiei si cu stupoare am descoperit ca avea mai degraba alura de aprozar, cu zeci de saci de cartofi(primele pentru redactori). Entuziasm si maneci suflecate. Degradant si urat, ca pe tarla! Romanul e imbecil si a uitat lectia istoriei unde cizmarul a fost ridicat la rang de presedinte.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Didi
  Joi, 05 Ianuarie 2012 06:04
  Sa li se dea arme si sa-i anestezieze definitiv pe nemernicii care sunt in stare de asa ceva.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Vali
  Miercuri, 04 Ianuarie 2012 12:45
  "în noaptea de miercuri dimineaţă"
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.