Gălăţean găsit mort în casă, pe strada Navelor
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Gălăţean găsit mort în casă, pe strada Navelor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un gălăţean care locuia în blocul A1 de pe strada Navelor a fost găsit mort, miercuri dimineaţă, în apartamentul său. Vecinii susţin că bărbatul suferea de o boală cronică gravă şi că locuia singur de multă vreme. Avea însă grijă de apartament şi îşi plătea la timp datoriile. Tocmai de aceea, zilele trecute, mai multor vecini li s-a părut ciudat că bărbatul rămăsese restanţier pe luna precedentă, la întreţinere. Şi-au amintit şi că acesta nu deschisese uşa factorului poştal care venise cu pensia şi s-au gândit că e mai bine să anunţe autorităţile.

Pompierii de la ISU au intervenit şi au deblocat uşa apartamentului, găsind în casă corpul neînsufleţit al bărbatului. La faţa locului s-a deplasat şi o echipă de poliţiştii care au demarat cercetări în acest caz. Medicii legişti vor stabili cu precizie cauza şi momentul morţii bărbatului.

Unul dintre vecini îşi aminteşte că l-ar fi văzut înainte de Crăciun, deşi starea în care se afla trupul bărbatului ar putea indica faptul că decesul s-a produs cu mai multă vreme în urmă. 

Citit 1734 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Ianuarie 2012 13:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.