Tânără desfigurată de către un necunoscut

Tânără desfigurată de către un necunoscut
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O tânără de 24 de ani din Galaţi a fost lovită în faţă cu un obiect contondent, în timp ce intra în scara blocului în care locuia. Incidentul s-a petrecut marţi seara, în jurul orei 20.00.

„Printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, ne-a fost solicitată intervenţia în cazul unei femei care fusese agresată în apropierea locuinţei sale. În urma loviturii primite, victima a suferit o fractură a piramidei nazale. După ce i s-a acordat primul-ajutor, ea a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi, pentru îngrijiri medicale de specialitate”, ne-a informat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

Fata va fi operată

De la Urgenţe, tânăra a fost internată în clinica ORL a Spitalului Judeţean. „Pacienta prezintă un traumatism la nivelul piramidei nazale, mai multe oase din această zonă fiind fracturate. Ea are şi o fractură deschisă în aceeaşi zonă, motiv pentru care va necesita intervenţie chirurgicală”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, doctorul Lucica Grigorică.

Deşi iniţial tânăra a susţinut că nu ştie cine ar putea fi cel care a lovit-o, deoarece nu se află în conflict cu nimeni, pe parcursul discuţiei ea a spus că e posibil ca agresorul să fie fostul iubit al uneia dintre preitenile ei, cu care victima locuieşte împreună. „Din momentul în care s-au despărţit, fostul ei iubit o ameninţă pe prietena mea că o va bate. E posibil ca acesta să mă fi confundat cu ea, sau să fi vrut să se răzbune şi pe mine, pentru că m-am oferit s-o cazez”, ne-a mărturisit victima, care nu a dorit să-şi divulge identitatea.

Uite declaraţia, nu e declaraţia

Cu toate că tânăra ne-a spus că deja a depus plângere la Poliţie, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, comisarul Cristina Tatulici, ne-a declarat că nu s-a înregistrat nicio plângere din partea fetei. „Poliţiştii de la Secţia 4 fac verificări pentru a stabili care au fost împrejurările exacte în care s-a produs agresiunea”, a mai adăugat Cristina Tatulici.

Citit 2821 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Ianuarie 2012 13:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.