Bărbat surprins când primea 250 de euro pentru a ajuta o persoană să obţină permisul auto

Bărbat surprins când primea 250 de euro pentru a ajuta o persoană să obţină permisul auto
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) au prins, marţi, un bărbat care a pretins 750 de euro de la o persoană pentru a o ajuta să promoveze examenul pentru permis auto, Tribunalul Galaţi urmând să decidă dacă îl arestează.

"Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi în cooperare cu ofiţeri din cadrul IPJ Galaţi - Serviciul de Investigare a Fraudelor, sub coordonarea procurorului desemnat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, cu sprijinul informativ şi tehnic al Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă, au prins în flagrant un cetăţean care a pretins şi primit 750 euro de la o persoană pentru a facilita promovarea examenului de obţinere a permisului de conducere", informează, miercuri, Biroul de presă al DGA.

Potrivit sursei citate, inculpatul I.P. îşi racola clienţi din cercul său de relaţii, precum şi din Tecuci sau zonele apropiate pretinzând că-i poate ajuta sa-şi rezolve problemele cu legea sau să obţină permisul de conducere pentru diverse categorii.

Astfel, a fost contactat şi G.R., care era interesat de obţinerea permisului de conducere pentru categoriile B, D şi E. Inculpatul I.P. i-a pretins 750 de euro, în trei tranşe, pentru a-l ajuta să promoveze probele de traseu.

Marţi, G.R s-a întâlnit cu I.P. pentru a-i oferi ultima tranşă de 250 euro, moment în care au fost surprinşi de ofiţerii D.G.A. cu sprijinul DGIPI şi al IPJ, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Tribunalul Galaţi a dispus arestarea preventivă a bărbatului acuzat că ar fi luat 750 de euro mită.

Citit 3913 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Ianuarie 2012 16:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.