Drumurile judeţene au fost deblocate

Drumurile judeţene au fost deblocate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică la prânz, nici un drum judeţean nu mai era blocat de zăpadă, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, căpitanul Eugen Chiriţă.

„Drumurile încă înzăpezite aveau termen de deblocare pe 28 ianuarie (sâmbătă – n.r.). Până duminică rămăsese de deblocat doar o porţiune a drumul DJ 242, între Oancea şi Roşcani. La acest moment, se circulă în continuare în condiţii de iarnă”, a precizat Eugen Chiriţă.

Vă reamintim că sâmbătă, la ora 12.00,  drumul judeţean DJ 251H, între Corod şi V. Mărului şi între Tecuci şi Furcenii Noi era încă blocat. Închis era şi DJ 253, în zona Umbrăreşti – Cudalbi – Băleni – Viile.

Problemele de trafic în judeţul nostru au început de miercuri seara, când autorităţile au închis DN24 D, între Galaţi şi Bârlad.

Până joi la prânz, peste 20 de maşini cu 148 de persoane rămăseseră blocate în zona Cuca. Tot joi, autorităţile număraseră 60 de maşini abandonate pe drumurile judeţene, a declarat prefectul Paul Florea. Vineri dimineaţă, Consiliul Judeţului informa că se lucra la deblocarea a 16 sectoare de drumuri.

Şi datorită condiţiilor meteo nefavorabile, o gălăţeancă cu grave probleme cardiace grave a fost transportată cu un elicopter al SMURD spre Capitală, sâmbătă în jurul orei 13.00.  

Citit 1465 ori Ultima modificare Duminică, 29 Ianuarie 2012 16:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.