Trenurile au întârzieri din cauza restricţiilor de viteză impuse de CFR
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Trenurile au întârzieri din cauza restricţiilor de viteză impuse de CFR
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cursele Tecuci - Făurei şi retur au fost anulate din cauză că automotoarele riscă să rămână înzăpezite

CFR a impus reducerea vitezei de deplasare a garniturilor, pe fondul vremii nefavorabile, şi multe dintre trenurile de Galaţi ajung la destinaţii cu întârzieri de câteva zeci de minute. „Din cauza ninsorii abundente şi a viscolului puternic din unele regiuni ale ţării, pe calea ferată au fost impuse restricţii de viteză de 50 de kilometri pe oră, aşa că trenurile au întârzieri. La noi, ele sunt de circa 30-40 de minute”, a declarat, joi, directorul Centrului Comercial de Călători din Galaţi, Ştefan Costin.

Tot din cauza condiţiilor meteo vitrege, CFR Călători a anulat, joi, două perechi de trenuri care au capăt de linie în judeţul nostru. „Trenurile Regio 6101, 6102, 6103 şi 6104, care circulă în relaţia Tecuci - Făurei şi retur, au fost anulate. În Bărăgan bate vântul, zăpada se depune pe linii, iar automotoarele pot rămâne înzăpezite. Deocamdată, acestea sunt singurele trenuri anulate din judeţul nostru”, a spus Ştefan Costin.

Citit 1740 ori Ultima modificare Joi, 02 Februarie 2012 15:14

3 comentarii

 • postat de flo
  Vineri, 03 Februarie 2012 09:56
  apropo de controlori! am vazut un ,,tren" (am pus ghilimelele pentru ca nu cred ca se poate numi, TREN) cu o locomotiva si un vagon!!!! pe ruta galati-buzau! culmea e ca avea 2 controlori si vreo 10 persoane! alt ,,tren" pe ruta galati-marasesti cu 2 vagoane, si 4 controlori!
  ma intreb: cum sa fie rentabilizat cfr-ul cand sunt mai multi angajati (luand in calcul tot personalul cfr, de la acari si pana la birocrati, care sunt extraordinar de multi) decat calatori!!!!?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ionel
  Vineri, 03 Februarie 2012 00:39
  Simplu.Nu mai circulati cu trenul, sa dea faliment cfr, sa moara de foame controlorul si implicit mecanicul .
  0
  0
  Raportează
 • postat de mama
  Joi, 02 Februarie 2012 19:55
  Desi CFR-ul se lauda ca asigura incalzirea corespunzatoare a trenurilor, realitatea este alta.
  Astfel ca astazi trenul inter- regio Galati -Iasi cu plecare din Galati la ora 6.10 si perechea acestuia ( acelas tren la intorcere din Iasi) au fost trenurile grozei, caldura fiind ABSOLUT INEXISTENTA . Cu o nesimtire crasa , raspunsul controlorului dar si al mecanicului a fost clar - nu functioneaza instalatia de caldura, asa ca... adaptati-va! Oamenii au stat imbracati cu caciuli si cu manusi...dar ca sa circului 5 ore pana la Iasi in asemena conditii, este inadmisibil! Ce-i de facut cu asemenea nesimtiti care isi bat joc pur si simpu de romani!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.