Victimele gerului salvate de Ambulanţă

Victimele gerului salvate de Ambulanţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zece persoane care au întâmpinat probleme din cauza frigului au avut nevoie de intervenţia echipajelor de Ambulanţă, în cursul zilei de joi. Din datele pe care le avem de la doctorul Mihai Polinschi, şeful Serviciului de Ambulanţă Galaţi, opt dintre acestea sunt cazuri sociale. După ce le-a fost acordat primul-ajutor, patru pacienţi au fost transportaţi la Centrul de Urgenţă pentru Persoane fără Adăpost Galaţi, unul la Spitalul Judeţean, unul la Spitalul de Psihiatrie şi unul la Spitalul Municipal din Tecuci. Cel de-al optulea pacient a refuzat să fie internat, mulţumindu-se doar cu primul-ajutor oferit de personalul medical de pe Ambulanţă.

„Am intervenit şi pentru a ajuta doi bărbaţi care au suferit de hipotermie. Este vorba despre un tecucean, de 76 de ani, care are degerături la membrele inferioare. Celălalt este un gălăţean de 60 de ani, care consumase băuturi alcoolice”, ne-a informat dr. Polinschi.

Vineri dimineaţa gălăţeanul de 60 de ani se afla în camera de Stabilizare a Unităţii de Primiri Urgenţe, în vreme ce al doilea pacient transportat la Judeţean este internat în clinica Medicală 1. Ambii aveau o temperatură a corpului de 35 de grade Celcius.

Citit 1073 ori Ultima modificare Vineri, 03 Februarie 2012 18:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.