Trenurile de Bucureşti au fost deviate din nou prin Buzău
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Trenurile de Bucureşti au fost deviate din nou prin Buzău
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Toate trenurile care fac legătura între Galaţi şi Bucureşti via Urziceni, indiferent de rangul acestora, au fost deviate prin Buzău, din cauza viscolului, a anunţat, vineri, CFR Călători. „Trenurile InterRegio, Regio şi Intercity în relaţia Galaţi - Bucureşti Nord şi retur circulă, dar nu prin Urziceni, ci prin Buzău. În zona Urziceni sunt din nou probleme. Zăpada adusă de viscol pe calea ferată a îngheţat”, a explicat directorul Centrului Comercial de Călători din Galaţi, Ştefan Costin. „Garniturile de Bucureşti vor circula astfel şi în weekend, cu exepţia celor cu rang de Intercity, care nu fac curse în zilele de sâmbătă şi duminică, conform Mersului Trenurilor”, a adăugat Ştefan Costin.

Amintim că trenurile către şi dinspre Capitală au fost deviate prin Buzău şi la sfârşitul săptămânii trecute, când condiţiile meteorologice s-au înrăutăţit şi tronsonul Bucureşti - Urziceni a fost blocat.

Cursele Tecuci - Făurei sunt anulate în continuare

Tot din cauza problemelor cauzate de vreme în Bărăgan, trenurile Regio Tecuci - Făurei şi retur, ca şi Făurei - Urziceni şi retur, nu circulă nici vineri, nici în weekend. „Dacă vremea nu se strică şi mai tare, acestea rămân singurele curse anulate”, a precizat directorul Centrului Comercial de Călători din Galaţi.

Trebuie să mai spunem că CFR menţine restricţiile de viteză impuse în tronsoanele puternic afectate de ninsorile abundente şi de viscol, de aceea, trenurile de Galaţi ajung în continuare la destinaţii cu întârzieri. Acestea s-au redus, însă, de la 30-40 de minute, joi, la 20-30 de minute, vineri.

Citit 2057 ori Ultima modificare Vineri, 03 Februarie 2012 13:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.