Alimente pentru sinistraţii din trenul blocat la Făurei
Foto: Foto: Adrian Mînza

Alimente pentru sinistraţii din trenul blocat la Făurei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O echipă de medici din Făurei a ajuns la trenul blocat acolo de peste 50 de ore. Aceştia au intervenit pentru câteva cazuri care nu erau însă complicate. Medicii sunt însoţiţi de primăriţa din Făurei, care i-a încurajat pe călători. Potrivit declaraţiilor lui Adrian Mînza, unul dintre călătorii din tren, oamenii au primit alimente şi apă. Trenul rămâne nemişcat în continuare.

"Doamna primar a venit şi ne-a încurajat, spunându-ne că azi vom pleca către Galaţi. Este însoţită de o echipă de medici care au intervenit în câteva cazuri care nu erau foarte grave: persoane cu tensiune, o doamnă care are probleme cu inima, răceni, dureri de cap. Am primit alimente (zacuscă, conserve de carne, biscuiţi, apă, pâine şi pate) şi apă", ne-a spus Adrian Mînza.

Acesta a mai precizat că, în continuare este aşteptat un plug care să elibereze linia ferată. Personalul CFR nu poate oferi călătorilor noutăţi despre situaţia creată, iar în aceste condiţii, toţi călătorii apelează telefonic în permanenţă numerele de la Regionala CFR şi încearcă să ţină legătura cu mass-media.

Citit 1478 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Februarie 2012 11:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.