Traversările cu bacurile rămân suspendate până miercuri
Foto: Foto: B. Codrescu

Traversările cu bacurile rămân suspendate până miercuri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Traversările cu bacurile rămân suspendate cel puţin până miercuri, conform precizărilor făcute de Navrom Bac. Persoanele pot totuşi traversa, de două ori pe zi, la 7 şi la 17, fiind puse la dispoziţie în acest scop remorchere care fac atâtea traversări câte este necesar pentru ca nimeni să nu rămână pe mal.

Spiritul civic ar fi de mare ajutor

Conducerea firmei care asigură traversarea Dunării îşi asumă costurile traversărilor de urgenţă, efectuate cu remorchere închiriate la preţuri destul de piperate. Chiar dacă nu a cerut în mod direct sprijinul autorităţilor, compania consideră că această iarnă ar trebui să ridice o întrebare în condiţiile în care drumul peste Dunăre este totuşi unul naţional, dar şi european (DN 22E, respectiv E87, n.n.) şi ar trebui ca autorităţile să se preocupe de redeschiderea traficului pe acesta la fel ca pe orice alt drum important.

„Aseară am avut puţini pasageri, fiind duminică şi târziu, dar astăzi dimineaţă (luni), s-au făcut trei traversări până am trecut toţi călătorii. Facem de asemenea un apel la civismul celor ce apelează la servciiile noastre şi să utilizeze în mod corespunzător spaţiile de aşteptare, respectând indicatoarele de păstrare a curăţeniei şi interzicere a fumatului. Altminteri, vom fi nevoiţi să permitem accesul în aceste spaţii încălzite doar pentru copii, femei, bătrâni şi acei pasageri care se conformează regulilor”, ne-a precizat directoarea Navrom Bac.

Citit 1569 ori Ultima modificare Luni, 13 Februarie 2012 15:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.