Coşul „Donează pentru viaţă!” din Kaufland 2, primul care s-a umplut

Coşul „Donează pentru viaţă!” din Kaufland 2, primul care s-a umplut
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii sunt solidari cu sinistraţii zăpezilor, alăturându-se în număr mare campaniei „Donează pentru viaţă!”, iniţiată de „Viaţa liberă” cu sprijinul Kaufland România. Punctele de colectare înfiinţate în cele două magazine Kaufland din municipiul Galaţi au primit produse încă din ziua în care s-a dat startul campaniei, marţi. Miercuri seară, coşul amplasat în hipermarketul din strada Henri Coandă era deja plin, aşa că joi dimineaţă echipa „Vieţii libere” a fost nevoită să-l golească pentru a face loc altor alimente.

În doar două zile, gălăţenii din nordul oraşului au donat aproape o sută de kilograme de făină şi mălai, 50 de kilograme de orez şi zahăr, 200 de conserve de pate, peşte şi bulion, pachete de paste făinoase şi plicuri de supă instant, circa 70 de sticle de ulei, apă şi suc, precum şi brânzeturi şi dulciuri neperisabile. Unul dintre oamenii cu suflet mare s-a gândit că celor izolaţi de troiene nu le lipseşte doar hrana, aşa că, pe lângă alimente, le-a cumpărat şosete călduroase. Obiecte de îmbrăcăminte au donat şi alţi gălăţeni, care au adus la redacţie pachetele pregătite pentru sinistraţi.

Toate aceste produse au fost inventariate şi transferate într-un spaţiu de depozitare, unde vor ajunge şi bunurile pe care gălăţenii le vor dona în continuare. De acolo ele vor fi preluate la începutul săptămânii viitoare şi transportate într-una dintre localităţile grav afectate de ninsorile şi de viscolul de ultima perioadă.

Până atunci, însă, punctele de colectare din Kaufland 1 şi din Kaufland 2 rămân deschise. Ele sunt amplasate în zona caselor, respectiv în zona ghişeului de la informaţii şi poartă mesajul campaniei de ajutorare - „Întinde o mână pentru salvarea sinistraţilor! Donează pentru viaţă!”.

Citit 2930 ori Ultima modificare Joi, 16 Februarie 2012 18:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.