Plângeri penale din 2008 pe numele lui Boldea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Înainte de a fi chemat la audieri, deputatul Boldea i-a contactat pe soţii Toniţă (despre care Viaţa liberă a scris în repetate rânduri în legătură cu apartamentul intabulat de Manole Relu pe baza unei decizii judecătoreşti false şi cumpărat de soţii Toniţă după ce a mai trecut prin mâna unui cumpărător) în ideea că le este dator cu o explicaţie: „La- sunat pe soţul meu. I-a spus că ne datorează o explicaţie în acest caz.

Singura explicaţie pe care ne-a dat-o a fost să acuze pe altcineva. I-a spus soţului meu că nu el este cel vinovat şi că altcineva a falsificat acea hotărâre judecătorească”, ne-a declarat Valentina Toniţă. Familia Toniţă a depus o plângere penală la DIICOT încă din 2008 prin care solicitau cercetarea deputatului Boldea, alături de Brânduşa Miron, Manole Relu şi Bordeianu Gabriel. În 2010, plângerea a fot reformulată de avocaţii familiei Toniţă. „Noi am cumpărat apartamentul de la Bordeianu. De fiecare dată când ne întâlneam cu acesta el era însoţit de un anume prieten. Prieten care l-a însoţit chiar şi la perfectarea actelor de vânzare - cumpărare, prieten care a numărat şi banii. L-am întrebat cine este acest prieten şi de ce numără el banii. Mi s-a răspuns că a venit să-l ajute pe Bordeianu ca să nu-l păcălească cineva. Ulterior am aflat că acest prietene este deputatul Boldea”, povestesc soţii Toniţă.

Percheziţii chiar lângă casa lor Cazul a fost în atenţia noastră deoarece există mai multe procese pe rolul instanţelor legate de acest apartament. Soţii Toniţă au fost chemaţi în repetate rânduri la DIICOT pentru diferite declaraţii. Chiar şi în această săptămână au trecut pe acolo. Ba mai mult au fost şi au înştiinţat procurorii despre faptul că au fost contactaţi de Boldea. Chematul la parchet nu i-a mirat deloc pe cei doi.

Mirarea lor a apărut în dimineaţa zilei de vineri când au văzut maşinile de poliţie la un bloc din vecinătate. Conform declaraţiilor celor din zonă, percheziţiile au fost făcute la un anume Uscatu, implicat chiar în dosarul care îl are ca pion principal pe deputatul gălăţean. Procurorii au făcut percheziţie în apartamentul gălăţeanului şi l-au dus pe acesta la audieri. Se pare că la audieri a fost dusă şi soţia bărbatului.

Citit 2353 ori Ultima modificare Vineri, 16 Martie 2012 21:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.