Gardul unei instituţii, furat pentru a fi vândut la fier vechi. Vezi cine este păgubaşul!

Gardul unei instituţii, furat pentru a fi vândut la fier vechi. Vezi cine este păgubaşul!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Imaginaţia şi tupeul hoţilor nu cunosc limite! Marinică Ş., de 51 de ani, din Galaţi, are mari şanse să scrie o nouă pagina în istoria furturilor, după ce a fost prins cărând mai multe bucăţi dintr-un gard metalic. Bărbatul a fost oprit luni dimineaţă în trafic de o patrulă a Poliţiei Locale aflată în misiune pe strada Ştefan cel Mare. Poliţiştii au observat că omul, care avea într-un căruţ două componente de gard, fiecare cu dimensiunea de 2,3 m x 2 m, a încercat să fugă la vederea echipajului.

Agenţii au reuşit să-l reţină şi aşa au aflat întreaga istorie. Nu de la Marinică Ş., care a susţinut că a găsit bucăţile de gard abandonate în apropierea Direcţiei pentru Protecţia Plantelor, ci chiar de la paznicii instituţiei. Aceştia le-au relatat agenţilor că cele două bucăţi metalice proveneau chiar din gardul unităţii şi că fuseseră dizlocate de persoane necunoscute în urmă cu câteva nopţi.

Având în vedere cele constatate, agenţii au întocmit actele de constatare care, împreună cu Marinică Ş., au fost predate la Secţia 4 Poliţie, pentru continuarea cercetărilor. Bucăţile de gard au fost predate în custodie paznicului de serviciu al instituţiei păgubite.

Citit 1978 ori Ultima modificare Marți, 20 Martie 2012 20:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.