Sex, şantaj şi filmări cu mobilul

Sex, şantaj şi filmări cu mobilul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* O fetiţă de 12 ani s-a lăsat filmată cu telefonul mobil în timp ce făcea sex cu un băiat de 15 ani * Ea a fost apoi şantajată să se culce şi cu adolescentul de 13 ani care a  regizat  filmuleţul * Copiii sunt din cartierul Aeroport şi învaţă la şcolile din zonă *

Mirare? Şoc? Sau doar adevărul ieşind la lumină?! Cazul unei fetiţe de 12 ani, din cartierul Aeroport, care s-a lăsat filmată cu mobilul în timp ce făcea sex cu un băiat de 15 ani este deja notoriu! Nu din ziare, nu de la televizor, nu de la radio. Mai precis, prin sistemul radio-şanţ, cei doi adolescenţi (unul de 15 şi celălalt de 13 ani) care au întreţinut raporturi sexuale cu eleva de 12 ani au dat de ştire  tuturor cunoscuţilor despre isprava lor.

De pe stradă a aflat şi Elena S., mama fetei de 12 ani, că micuţa ei nu mai era  virgină...

Sex la întâmplare

Se întâmplă lucruri noi! În Galaţi se vorbeşte că drogurile sunt la îndemâna oricărui adolescent care învaţă la liceele de top ale oraşului, anticoncepţionalele sunt subînţelese pentru fetiţele de clasa a VIII-a - asta în timp ce fumatul şi consumul de alcool nici măcar nu mai sunt remarcate ca fapte “cool”! Nu-ţi vine să crezi şi totuşi informaţiile vin de la părinţi de copii. 

Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului poliţiei Judeţene Galaţi, are însă ştiri noi: “Secţia 4 Poliţie a fost sesizată sâmbătă, la ora 16,30, de către Elena S., în legătură cu faptul că pe 15 ianuarie 2009, fiica sa, T.L., în vârstă de 12 ani, a fost violată de un tânăr.

În urma verificărilor, s-a stabilit că în ziua de 15 ianuarie, la ora 19, fiica Elenei S. s-a întâlnit cu un băiat - A.I., de 15 ani, cu o altă fată - C.D., de 15 ani şi cu un alt băiat - S.A., de 13 ani, toţi din Galaţi şi au mers la domiciliul acestuia din urmă. Aici, fetiţa de 12 ani (T.L.) a întreţinut de bună voie un raport sexual normal cu A.I., actul sexual fiind filmat de gazda de 13 ani, cu telefonul mobil al celeilalte fete. După ce a fost ameninţată de ˝stăpânul casei˝ cu faptul că filmuleţul va fi arătat mamei sale, T.L. a întreţinut şi cu acesta raport sexual normal”, declară Cristina Tatulici.

Filmul nu mai există

În urma examinării medico-legale s-a stabilit faptul că adolescenta T.L. prezintă deflorare parţială mai veche de 10-14 zile: “În urma probatoriului administrat la dosar, A.I. (primul băiat) este cercetat pentru raport sexual cu o minoră, iar ˝regizorul˝ S.A. - care este dispărut de la domiciliu - este cercetat pentru viol şi şantaj”, încheie purtătorul de cuvânt.

În urma unor informaţii, aflăm că filmul realizat de S.A., băiatul de 13 ani, a fost şters din memoria telefonului mobil şi că băiatul se ascunde în continuare. Dar câţi ca el?

Citit 5896 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.