Weekend de foc la Frontieră

Weekend de foc la Frontieră
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră gălăţeni, de serviciu în acest sfârşit de săptămâna, au descoperit, pe rând, în zona de frontieră, o persoană care pescuia cu plase monofilament, fără documente, apoi o persoană care conducea un autoturism fără permis de conducere.

În final, oamenii legii au găsit şi o maşină care figura radiată din circulaţie de către autorităţile spaniole (în foto)…

Se poartă monofilamentul

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorul Poliţiei de Frontieră Galaţi l-au prins vineri, la ora 10,30, pe românul Paulică O., de 35 ani, din Galaţi, care pescuia cu două plase monofilament, în canalul magistral „Lunca”. Peştele prins (în valoare de 30 lei) a fost predat unei societăţi comerciale din Galaţi, iar plasele au fost confiscate. Lui Paulică i s-a făcut dosar penal pentru deţinerea de plase monofilament.

Dă permisul, da’ de unde…?

La Sectorul Poliţiei de Frontieră Folteşti, o patrulă a oprit pentru control, sâmbătă, la ora 9,30, pe raza localităţii, o maşină condusă de gălăţeanul Petre M., de 56 de ani. La solicitarea de a prezenta permisul de conducere, bărbatul a declarat că nu are documentul asupra sa, pentru ca, în urmă verificărilor, să rezulte că omul nici nu a avut vreodată acest document! Lui Petre M. i s-a făcut dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

Pe cât de fals, pe atât de real

Un echipaj din Sectorul Poliţiei de Frontieră Galaţi a oprit duminică, la ora 22,00, pentru control, pe Drumul Naţional 26, un Peugeot înmatriculat în Spania, condus de gălăţeanul Marian M., de 23 ani. Existând suspiciuni cu privire la maşina fabricată în anul 1997, aceasta a fost verificată prin Biroul de Contact Oradea, care a informat Frontiera gălăţeană că autoturismul respectiv figurează radiat din circulaţie de către autorităţile spaniole, de pe 8 iulie 2004.

Tânărului gălăţean i s-a făcut dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, actele urmând să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Citit 1786 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.