Un bebeluş gălăţean a fost ucis în bătaie de bunica sa

Un bebeluş gălăţean a fost ucis în bătaie de bunica sa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cumplita tragedie s-a petrecut în localitatea vasluiană Băcani. Bebeluşul, o fetiţă în vârstă de numai două luni, fusese lăsat în luna martie de mama sa în grija părinţilor ei. Bunica fetiţei nu a suportat însă faptul că aceasta plângea şi, într-un moment în care soţul ei nu era acasă, a lovit-o cu palmele peste cap.

"La revenirea soţului la domiciliu, acesta i-a solicitat femeii să verifice copilul, moment în care a constatat că este mort", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii din Bârlad au constatat că moartea micuţei a fost violentă. Deoarece şi raportul medico-legal a evidenţiat faptul că decesul a fost cauzat de un traumatism cranio-cerebral, bunica, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată pentru omor calificat.

Mama bebeluşului este gălăţeancă

Potrivit surselor din cadrul IPJ Vaslui, mama copilului ucis de bunică este o minoră de 16 ani, care are domiciliul în municipiul Galaţi. După ce a dat viaţă copilului, la jumătatea lunii februarie, adolescenta le-a încredinţat fetiţa părinţilor săi, stabiliţi de mai mulţi ani în localitatea Băcani. În funcţie de mersul anchetei, tânăra ar putea fi şi ea audiată de poliţişti.

Citit 1985 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Aprilie 2012 14:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.