Proprietate păzită cu focuri de armă! Un tânăr acuzat de furt a ajuns la spital împuşcat în picior

Proprietate păzită cu focuri de armă! Un tânăr acuzat de furt a ajuns la spital împuşcat în picior
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Incidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 20.00, la ieşirea din Galaţi, în apropiere de tunelul CFR. Victima, un bărbat de 27 de ani, susţinea că ginerele proprietarului unei hale din apropiere l-ar fi împuşcat în timp ce se afla la iarbă verde cu câţiva prieteni. Cu o plagă împuşcată, George D. a fost dus la spitalul de Urgenţă cu ambulanţa. El a fost supus mai multor investigaţii deoarece bila de cauciuc îi perforase gamba, fără a-i pune însă în pericol viaţa. După ce a primit îngrijiri medicale, tânărul a părăsit unitatea medicală, nerămânând internat. Concomitent, poliţiştii Serviciului Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Galaţi au demarat o anchetă pentru a stabili dacă cel care a folosit arma o deţinea în mod legal, dacă victima bea paşnic o bere cu amicii şi nu l-au atacat pe proprietarul halei.

„Bărbatul care a făcut uz de arma neletală, pe care o deţine legal, a declarat că a folosit-o în legitimă apărare fiind ameninţat de cei patru cărora le-a cerut să plece din zonă”, a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. 

Din câte se pare, concluziile anchetatorilor confirmă declaraţia proprietarului halei şi a ginerelui acestuia, în sensul că George şi prietenii lui au pătruns ilegal pe proprietate, la furat, şi au reacţionat violent când au fost somaţi să plece. În cauză a fost deschis dosar penal pentru a stabili faptele de care se fac vinovaţi cei implicaţi.

Citit 1790 ori Ultima modificare Marți, 17 Aprilie 2012 10:35

2 comentarii

 • postat de Riscul HOTILOR
  Marți, 17 Aprilie 2012 14:44
  Proprietatea Privata este Sacra, si asa ar trebui sa pateasca toti cei ce vor "s-o admire" fara sa aiba dreptul.Acolo este o zona cam izolata si nu ai de ales , bine-nteles cu somatie .
  0
  0
  Raportează
 • postat de fondul Proprietatea Hotilor
  Marți, 17 Aprilie 2012 13:13
  Foarte bine a facut, data viitoare sa traga la cap nu la picioare ! Ce este de discutat aici ? Ai intrat pe proprietate privata, ti s-a atras atentia si ti s-a cerut sa pleci, ce ai de comentat ?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.