Stenograme în Cazul Boldea (IV) - "Dacă mor să îmi faceţi un mormânt frumos..."

Stenograme în Cazul Boldea (IV) - "Dacă mor să îmi faceţi un mormânt frumos..."
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Viaţa liberă continuă seria dezvăluirilor din "dosarul Boldea". În acest episod cu care încheiem seria stenogramelor prezentăm mesajele transmise de către deputat către apropiaţii săi prin intermediul SMS-urilor şi al unor e-mail-uri, în timp ce se afla în Kenya. Din aceastea reiese clar că Mihail Boldea şi-ar fi dorit ca unele probe să fie ascunse în aşa fel încât să nu poată fi găsite de către procurori. În plus, el lasă să se înţeleagă că doreşte să profeseze avocatura acolo. Apar şi fragmete în care Boldea îşi exprimă teama şi sentimentele de frică.


 Pe 20 martie, Boldea a transmis mai multe sms-uri şi mail-uri către apropiaţii săi:

  1. - „sa luati dvr- de la mine si de la birouri sa nu le ridice sa vada ce si cum”
  2. - „mircea sa intre pe adresa mea de blog sa dezactiveve si sa streaga tot de acolo acum”
  3. - „mama hai intra sa vb , iti dau datele bancii si adresa in 30 min, vb cu carmen sa trimiteti acoperit , azilnic, aici nu vor fi probleme, e o banca privata si banii se misca prin germania, si de acolo nu se transmit informtii unde au plecat banii, e o araboaica..”
  4. - „ce faceti , cine e la mine acs? voi sunteti ok? ircea se intalneste acum cu facni, iar la oar 14 ora romaniei merg sa ma datele cu banca si persoana unde sa faceti transferurile”
  5. - „acolo m-au linsat de tot astia, sper ca ati luat dvr de la mine sa nu il gaseasca, e curat peste tot?”
  6. - „ai inteles refitor la bani cum e .. sa ii spui lui carmen sa stie si ea... pleaca spre germania si fiind privata nu se va da nicio informatie...”
  7. - „vorbeste cu alice sa anuleze plecarea la viena sa restitue ce se poate, sa o lasi pe deea sa plece in grcia , ai de unde sa ii dai ceva bani,,, aici am nevoie de banii aia sa imi rezolv cu viza si locul de munca... nu mai am lacrimi sa plang,,,, imi e dor de tine de deea, de mircea de casa, dar am sa va chem aici ca e viata ieftina...”
  8. - „dupa ce e k linistesc apel un pic voi avea nevoie de ceva haine ,,chimonul, incaltari, sunt zero aici”
  9. - „azi veti avea datele aici pt bani sa le duci la carmen discret.... sper ca ati golit ce era in aociatie sa nu ia banca decat din depozitul meu de garantie”
  10. - „am sa plec o perioada in somalia.. sper sa nu ma impuste aia pe acolo. daca mor sa imi faceti un mormant frumos... atat vrea,.... dar nu cred ca am asa or asa curand,...nu ramane asa...”
  11. - „sa va svchimbati nr de telefon sa imi lasi aici un nr safe pe care sa va pot auzi cumva... sa sun cand ajung in somalia...”
  12. - „sa vb cu fani sa aiba grija de actele mele de studii ca imi vor trebui originalele, sa merg la scoala, sa ajung avocat aici intr-un an”
  13. - „ai primit datele pt contul bancar...sa ii dai lui carmen si sa trimit incet , incet , euro aia.. eu ma interesz sa merg la scoala aici , fac un an si poi sunt avocat.. am vb cu fani sa aiba grija de acte sa le trimita cand voi avea nevoie perchezitie cred ca for face maine dimineata asa ca de scandal”

Citeşte şi:

Stenograme în Cazul Boldea (I)
Stenograme în Cazul Boldea (II)

Stenograme în Cazul Boldea (III)


Citit 6159 ori Ultima modificare Vineri, 20 Aprilie 2012 15:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.