Grav accident de circulaţie în apropiere de METRO (VIDEO/FOTO)
Foto: FOTO/VIDEO: Ionatan Ţuţu

Grav accident de circulaţie în apropiere de METRO (VIDEO/FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE 12:10 - Şoferul autoturismului marca Audi, una dintre maşinile implicate în accident, a fost dus la Spitalul de Urgenţă de echipajul de poliţie pentru prelevarea probelor biologice. Potrivit agenţilor care fac cercetări la această oră la faţa locului, bărbatul a încercat de trei ori să sufle în etilotest, dar nu a reuşit, invocând că se simte rău. Din spusele martorilor, conducătorul auto ar fi încercat să depăşească cealaltă maşină, un Renault Symbol, chiar în momentul în care aceasta din urmă îl ocolea pe biciclistul care se deplasa pe marginea drumului, spre METRO. Maşina germană a fost cea care l-a lovit pe biciclistul în vârstă de 64 de ani, omorându-l pe loc, după care a rupt un stâlp de pe marginea drumului şi s-a oprit în gardul Jandarmeriei.

„Conducătorul auto a ieşit din maşină şi a sărit gardul unităţii. Colegii mei au fost cei care l-au prins şi reţinut până la sosirea poliţiştilor. Tot ei au conservat şi probele până la venirea anchetatorilor”, ne-a declarat cpt. Costin Barbu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Potrivit unor martori, şoferul maşinii Audi părea a fi în stare de ebrietate, dar acest aspect va fi stabilit în cursul anchetei demarate de Serviciul Poliţie Rutiere Galaţi.


Un accident de circuaţie mortal s-a produs vineri dimineaţă în apropierea sediului Jandarmeriei Galaţi (în propiere de METRO). În acest moment circulaţia în acea zonă se defăşoară cu dificultate.

În accident au fost implicate două autoturisme şi un biciclist. Primele informaţii de la faţa locului arată că şoferul unui autoturism ar fi lovit un biciclist în apropierea trecerii de pietoni din faţa sediului Jandarmeriei, apoi s-a tamponat de o altă maşină. În urma producerii accidentului biciclistul şi-a pierdut viaţa, iar cele două maşini au fost proiectate în stâlpii de pe marginea drumului.

 Vezi aici imagini de la locul accidentului !

Există informaţii potrivit cărora şoferul care a provocat accidentul ar fi încercat să fugă sărind gardul în curtea jandarmeriei, însă a fost prins de către jandarmi.

Citit 7423 ori Ultima modificare Vineri, 04 Mai 2012 12:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.