Staţi cu ochii pe autoturism! Lipitorii de afişe nu iartă nici maşinile parcate

Staţi cu ochii pe autoturism! Lipitorii de afişe nu iartă nici maşinile parcate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Un gălăţean s-a trezit cu maşina tapetată cu afişe electorale * I-a luat minute bune să le elimine pentru că erau lipite cu simţ de răspundere

La Galaţi, campania pentru alegerile locale nu este lipsită de gesturi care încalcă flagrant dreptul la proprietate. Ne-o demonstrează cazul unui gălăţean care locuieşte în zona străzii Siderurgiştilor şi care miercuri după-amiază şi-a găsit maşina personală împodobită cu afişe. "Aveam maşina parcată în faţa blocului şi când am coborât din casă, să mă urc la volan, am avut un şoc. Cinci afişe cu Constantin Telegan îmi fuseseră aplicate cu lipici, pe geamuri, pe portiere şi pe capota maşinii! Eu nu fac campanie pentru nimeni, nu mi-am dat acordul pentru aşa ceva, nu vreau ca eu sau maşina mea să fim asociaţi cu vreun candidat! Aceste afişe au fost lipite ziua în amiaza mare, fără nicio jenă! Îmi plăteşte mie acum cineva spălatul maşinii?", ne-a spus indignat tânărul, în vârstă de 34 de ani, care a preferat să îşi păstreze totuşi anonimatul.

"O fi vreun fan înrăit"

Vizat mai mult sau mai puţin direct de aceste acuzaţii, candidatul Partidului Forţa Civică ne-a oferit o explicaţie menită să-l scoată de sub orice bănuială, atât pe el cât şi pe oamenii săi. "Poate o fi vreun fan înrăit care a luat de la partid afişe cu mine şi le-a lipit! Oricine are acces la aceste materiale, dar noi nu facem aşa ceva!", a declarat cu nonşalanţă Constantin Telegan.

Potrivit legii, cel care lipeşte ilegal afişul poate primi o amendă cuprinsă între 600 şi 1.000 de lei. Desigur, dacă este prins.

Citit 3808 ori Ultima modificare Joi, 17 Mai 2012 22:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.