Poliţiştii cer ajutorul gălăţenilor pentru identificarea unui cadavru pescuit din Dunăre

Poliţiştii cer ajutorul gălăţenilor pentru identificarea unui cadavru pescuit din Dunăre
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii le cer ajutorul gălăţenilor pentru a putea identifica un bărbat scos din apele Dunării în urmă cu o lună! Oamenii legii, respectiv cei de la Secţia Regională de Poliţie Transporturi, au pescuit trupul neînsufleţit pe 21 aprilie, din zona malului stâng din apropierea punctului de Trecere Bac Galaţi. Anchetatorii au stabilit că barbatul avea vârsta de circa 55-65 de ani, era slab, cu păr grizonat, fără dantură şi fără semne particulare. În urma necropsiei, medicii legişti au apreciat că omul decedase prin înec în urmă cu aproximativ două luni, deci la jumătatea lunii februarie. Un indiciu în acest sens era şi vestimentaţia mortului.

"Bărbatul purta o haină scurtă cu glugă, de culoare kaki cu blană sintetică, pulover împletit din fire PNA la baza gâtului, de culoare închisă,  pantaloni de treining cu câte trei dungi laterale de culoare albă, pantaloni din stofă de culoare închisă, curea împletită din material sintetic de culoare închisă, prevăzută cu cataramă din metal de culoare albă. În picioare, bărbatul avea ciorapi împletiţi de culoare închisă, ghete mărimea 42 din material sintetic de culoare neagră, cu capse metalice şi şireturi de culoare neagră", precizează cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cu toate că a trecut o lună de la găsirea cadavrului, poliţişti nu au reuşit să-i afle identitatea, pentru că acesta nu avea acte asupra lui, iar o dispariţie a unei astfel de persoane nu le fusese semnalată. De aceea, cei care pot oferi orice informaţie care ar putea ajuta la rezolvareai cazului sunt rugaţi să sune la 0236.418.460 - Secţia Regională de Poliţie Transporturi sau la numărul de urgenţă 112.

Citit 2276 ori Ultima modificare Duminică, 20 Mai 2012 15:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.