Incendii la sfârşit de săptămână

Incendii la sfârşit de săptămână
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doamne-fereşte, până te nimereşte! Probabil asta şi-a spus sâmbătă şi gălăţeanca Onuţa Crăciun, de 65 de ani, locatară a blocului H1, de pe strada Zidarilor, din Micro 19. La ora 11,00 femeia a uitat o lumânare aprinsă în başca de la subsolul blocului, fumul reuşind să îi alarmeze pe toţi vecinii.

„Au intervenit două autospeciale, care au reuşit lichidarea rapidă a focului. Nu s-au înregistrat victime şi nici pagube materiale semnificative. Oamenii au fost însă panicaţi din cauza fumului care invadase toată casa scărilor”, a declarat locotenentul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţiile de Urgenţă Galaţi.

Două case şi un garaj, mistuite de flăcări

Duminică-dumincă, dar nu pentru toată lumea! În timp ce gălăţenii savurau ultima zi de weekend, ieri, trei proprietari de pe strada Mihai Eminescu nu îşi mai vedeau capul de griji, încă de la primele ore ale dimineţii:

„La numerele 85 şi 86 de pe strada Mihai Eminescu a izbucnit ieri, la ora 7,42, un incendiu care a afectat ambele locuinţe şi un garaj aflat în apropiere. Astfel, casei lui Costică Jarcă i-au ars 80 de metri pătraţi de acoperiş, iar locuinţa lui Florică Hogaş a rămas fără 100 de metri pătraţi de acoperiş. Au ars şi 10 metri pătraţi acoperiş de la garajul lui Iulian Arhip, dar, din fericire, maşina nu a fost afectată de flăcări.

Sursa probabilă pare a fi o sobă neprotejată, aflată în casa lui Costică Jarcă. S-a intervenit cu trei autospeciale, incendiul fiind lichidat până la ora 9,30”, ne-a declarat Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

pnl3
Citit 1281 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.