Glume de şantier - Capcană de roţi pe Oţelarilor

Glume de şantier - Capcană de roţi pe Oţelarilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vinerea e o zi mai lejeră pentru angajaţi. Weekendul "pe vine" îmbie la o atitudine mai relaxată, birocraţii mai uită de costum şi cravată, "gulerele albastre" muncesc, dar mai cu milă. Sau se ţin chiar de poante.

Pe strada Oţelarilor, muncitorul din capul porţiunii închise pentru lucrări s-o fi plictisit. În loc să lucreze cot la cot cu ceilalţi din echipă, el trebuie toată ziua să mute gardurile ca să permită accesul riveranilor. Aşa că i-a lăsat pe şoferi să intre, dar a omis să le spună că s-a lucrat recent la un şanţ şi a fost acoperit mai mult de formă...

DSC09678

Îmbibată de ploile căzute peste noapte, "capcana" a prins trei autoturisme în niciun sfert de oră. În trosnet de suspensii, şoferii s-au trezit cu "burţile" de metal ale maşinilor direct pe asfalt, cu roţile suspendate în lut. Doar cu ajutorul trecătorilor, luându-le "pe braţe", au reuşit să-şi scoată maşinile din şanţ.

L-au luat, bineînţeles la rost pe "portar". Muncitorul, sprijinind gardul în aşteptare de alţi păcălici la volan, le-a aruncat plictisit peste umăr: "Nu-s eu de vină, dom'le! Electrica a săpat acolo..."

Citit 3536 ori Ultima modificare Vineri, 25 Mai 2012 12:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.