Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 comentarii

Vinerea e o zi mai lejeră pentru angajaţi. Weekendul "pe vine" îmbie la o atitudine mai relaxată, birocraţii mai uită de costum şi cravată, "gulerele albastre" muncesc, dar mai cu milă. Sau se ţin chiar de poante.
Pe strada Oţelarilor, muncitorul din capul porţiunii închise pentru lucrări s-o fi plictisit. În loc să lucreze cot la cot cu ceilalţi din echipă, el trebuie toată ziua să mute gardurile ca să permită accesul riveranilor. Aşa că i-a lăsat pe şoferi să intre, dar a omis să le spună că s-a lucrat recent la un şanţ şi a fost acoperit mai mult de formă...

DSC09678

Îmbibată de ploile căzute peste noapte, "capcana" a prins trei autoturisme în niciun sfert de oră. În trosnet de suspensii, şoferii s-au trezit cu "burţile" de metal ale maşinilor direct pe asfalt, cu roţile suspendate în lut. Doar cu ajutorul trecătorilor, luându-le "pe braţe", au reuşit să-şi scoată maşinile din şanţ.
L-au luat, bineînţeles la rost pe "portar". Muncitorul, sprijinind gardul în aşteptare de alţi păcălici la volan, le-a aruncat plictisit peste umăr: "Nu-s eu de vină, dom'le! Electrica a săpat acolo..."

Citit 3126 ori Ultima modificare Vineri, 25 Mai 2012 12:10

4 comentarii

 • postat de Cosmin Sâmbătă, 26 Mai 2012 23:29 Link la comentariu
  0
  0

  Aia de ce sunt 2 in acelasi timp in groapa?
  Nu stiu in ce ordine au ajuns acolo, dar pe cel de-al doilea nu l-a dus capul sa nu se bage daca era deja 'ocupata' groapa, sau s-a crezut mai viteaz?

  Raportează
 • postat de Jack the Riper Vineri, 25 Mai 2012 15:40 Link la comentariu
  0
  0

  TARE, NENE....
  In locul pagubitilor eu ii sifonam putin moaca si-i spuneam: "NU-I TREABA MEA FRAIERE CA AI EPIDERMA DE KKT SI NU REZISTA LA SIFONARI"

  Raportează
 • postat de flo Vineri, 25 Mai 2012 14:29 Link la comentariu
  0
  0

  Prea tare!!!!
  Probabil ca prin zona erau altii care filmau (sau poate se turna o noua reclama cu Dorel, la Unirea), si se amuzau copios!
  Ca in filmele cu prosti! Sa nu luam ,,titulatura" Caracalului!!!

  Raportează
 • postat de cititor de VL Vineri, 25 Mai 2012 12:25 Link la comentariu
  0
  0

  Iti dai seama cata potenta mintala are de l-au selectat sa stea paznic la intrare in zona respectiva...

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.