Falezogaura face pui! A apărut o nouă groapă în zona de la Elice
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Falezogaura face pui! A apărut o nouă groapă în zona de la Elice
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O nouă groapă a apărut pe faleză, în faţa parcării hotelului Vega. Deşi de dimensiuni modeste în comparaţie cu binecunoscutele sale surate, groapa are tot potenţialul să ajungă o problemă atât pentru şoferi cât şi pentru pietoni. Spunem aceasta deoarece atât apa inflitrată de la ploi, cât şi circulaţia intensă din zonă pot duce la surparea unui teren care şi aşa este predispus la astfel de fenomene.

Citit 2017 ori Ultima modificare Marți, 26 Iunie 2012 13:22

8 comentarii

 • postat de George
  Sâmbătă, 30 Iunie 2012 17:29
  @ Ion Cetateanul. Foarte bine punctat. Doar ca gandeste-te cei care freaca menta prin primarie si prin societatile afiliate lor si neamurilor lor, nu au nici un interes sa tina o lucrare 100 de ani. De unde naiba ar mai lua ei comisioane grase? De unde ar mai fura?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Geo
  Miercuri, 27 Iunie 2012 08:15
  dar de cea care apare in rondoul din Piata Energiei? e la fel de "promitatoare". Hai cu "Noul Galati"
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ion Cetateanu
  Miercuri, 27 Iunie 2012 05:35
  Daca are cineva curiozitatea sa revada comentariile subsemnatului, la stirile referitoare la precedentele gropi de la Elice si nu numai ,ar constata ca am sustinut ,sigur vor mai apare multe gauri si pui.Odata scapata apa in loess nu se mai poate opri tasarea , se impune chiuretarea intregului volum de roca umectata si inlocuirea cu loess compactat sau chiar balast. Mai grav este daca procesul de infiltrare a apei mai persista,caz in care trebuie inlaturata cauza ,cauza care poate fi la zeci de metri de gaura.Si mai spuneam ca lucrul cu pamantul de fundatie ,cu umpluturile si in mod deosebit cu loessul ,nu este le indemana oricui ......
  0
  0
  Raportează
 • postat de laura
  Marți, 26 Iunie 2012 20:36
  Veniti si vedeti groapa aparuta pe trotuarul bl 5B sc. 2, str.Slanic nr.3 , in urma lucrarilor de canalizare a brutariei SC DORIN SRL, si a blocarii canalului de colectare a apelor pluviale. Groapa se mareste la fiecare ploaie fiind un pericol pentru locatarii din zona iar primaria nu intervine.V-a include lucrarea de reparatie in functie de fondurile alocate de la buget. Poate la rectificarea bugetului. Mai asteptam....
  0
  0
  Raportează
 • postat de groapa
  Marți, 26 Iunie 2012 19:32
  PSD=FSN=USL=VEGA=ISTRATE.
  fff.bine.
  asa se construieste noul galati!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Iulian
  Marți, 26 Iunie 2012 19:26
  Zona aia trebuie refacuta complet. Lucrarile de mantuiala facute de CIuma si Niciolaie au frecat mentolul, si-au facut receptii si licitatii penibile.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Platitor de taxe si impozite in Rommanica
  Marți, 26 Iunie 2012 15:31
  Oare sa-l ajunga pe nenea Istrati blestemele soferilor, pentru calitatea tuturor lucrarilor efectuate de firma lui si acum sa-i inghita "falezogaura" una din investitiile lui adica hotelul?
  0
  0
  Raportează
 • postat de smecher
  Marți, 26 Iunie 2012 14:03
  azi la cec un leu depui maine el va scoate pui
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.