Frăţia cu Bachus le-a adus necazuri! Vezi câţi şoferi beţi au fost opriţi în trafic în weekend

Frăţia cu Bachus le-a adus necazuri! Vezi câţi şoferi beţi au fost opriţi în trafic în weekend
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Printre conducătorii auto "turmentaţi" s-a aflat şi o femeie

Mulţi gălăţeni preferă să se hidrateze cu cel puţin o bere chiar şi înainte de a se urca la volan. O dovedeşte "recolta" realizată de poliţişti în weekendul trecut, agenţii rutieri depistând atât în judeţ cât şi în municipiu şoferi turmentaţi de alcool.

Cazul cu cele mai grave consecinţe în municipiul Galaţi s-a derulat duminică seara. Petrică S., de 50 de ani, aflat la volanul unei maşini cu care se deplasa pe strada Războieni, nu a acordat prioritate, la intersecţia cu strada Basarabiei. Şoferii din cele două maşini precum şi un pasager din autoturismul lovit, au fost răniţi şi duşi la spital. Petrică S. a fost testat cu alcooltestul, verificările arătând o valoare de 0,37 mg/l.

Şofer beat mort, la Matca

Daniel N., un tânăr de 23 de ani, din Matca, i-a speriat pe agenţii care l-au oprit în trafic pe DJ 251. Şoferul a fost pus să sufle în fiolă, etilotestul arătând o valoare de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. Daniel a ajuns de urgenţă la Spitalul din Tecuci pentru prelevarea probelor biologice.

De o soartă asemănătoare au avut parte alţi doi conducători auto. Dacă Emilian D., de 21 de ani, din Lieşti, nu i-a şocat prea mult pe agenţii rutieri care i-au descoperit o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, nu acelaşi lucru s-a putut spune despre o reprezentantă a sexului frumos. Simona B., de 35 de ani, din Galaţi, a fost oprită pe Siderurgiştilor de un echipaj de poliţie, aparatul Drager arătând, în cazul ei, 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toţi şoferii depistaţi sunt cercetaţi pentru conducere sub influenţa alcoolului şi riscă să devină pietoni pentru următoarele luni.

Citit 2130 ori Ultima modificare Luni, 09 Iulie 2012 17:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.