Clara Maria Drăgoi a fost condusă pe ultimul drum
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Clara Maria Drăgoi a fost condusă pe ultimul drum
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Clara Maria Drăgoi, eleva de 18 ani ucisă în bătaie de iubitul ei, Dan Cadar, a fost condusă ieri pe ultimul drum de părinţi, bunici, rude, prieteni şi colegi. Cei care au iubit-o pe Clara au fost alături de familie şi au încercat, atât cât se poate într-un astfel de caz, să aline durerea rudelor. „Sper ca această tragedie să fie un semnal de alarmă pentru toţi tinerii din ziua de azi. Clara nu mai este, dar povestea ei trebuie cunoscută de toţi adolescenţii. Din această tragedie au de învăţat şi copiii, şi părinţii”, ne-a spus, cu lacrimi în ochi, o doamnă prezentă la înmormântare.

Colegii Clarei au venit în număr mare să îi spună adio celei care le înveselea fiecare zi de şcoală. Cu fotografia ei prinsă în piept, elevii au promis că îşi vor aduce aminte mereu de Clara, fata veselă şi bună din clasa a XI-a B.

Tragedia familiei Drăgoi nu poate fi descrisă în cuvinte, dar este cu siguranţă un motiv de meditaţie, atât pentru toţi tinerii dornici să încalce orice reguli, cât şi pentru părinţii lor.

Citit 8155 ori Ultima modificare Miercuri, 01 August 2012 18:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.