Un puşti de 17 ani a fost înjunghiat cu sticla şi tâlhărit în faţa unui magazin din Matca

Un puşti de 17 ani a fost înjunghiat cu sticla şi tâlhărit în faţa unui magazin din Matca
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un adolescent în vârstă de 17 ani, dintr-o comună vasluiană, a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, în urma unei altercaţii pe care a avut-o cu un grup de localnici din Matca. Dan susţine că totul s-a întâmplat la magazinul din sat, în momentul în care a mers cu un amic al său la cumpărături. "Eu venisem în vizită la un băiat din Matca şi într-o seară mama lui ne-a rugat să ne ducem până la magazin. Când am vrut să ieşim, am văzut că ne aşteptau zece persoane care ne ameninţau. Am rugat-o pe vânzătoare să ne lase să ieşim prin spate, dar ei înconjuraseră magazinul. M-au luat la bătaie şi după ce mi-au dat câţiva pumni, un om care tăia lemne cu drujba le-a spus să mă lase în pace", povesteşte adolescentul.

Acesta susţine că intervenţia tăietorului de lemne nu l-a salvat pentru mult timp, ci i-a provocat şi mai mult pe agresori. "Am vrut să fug, dar unul a aruncat după mine cu o sticlă care mi s-a înfipt în spate. Mi-au luat şi portofelul cu bani, aveam vreo 80 de lei", afirmă Dan.

Tânărul, care susţine că nu avusese niciun conflict anterior cu cei care l-au agresat, a fost adus cu ambulanţa la spital. "Pacientul s-a internat în serviciul de chirurgie toracică având o plagă în hemitoracele drept, escoriaţii şi contuzii. A necesitat montarea unui drenaj pleural şi se află sub supraveghere medicală", declară dr. Lucia Grigorică, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă.

Poliţiştii au aflat că agresorii şi victima avuseseră un conflict cu o zi înainte, ultimul lucrând de fapt ca zilier în Matca. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale, anchetatorii vor stabili încadrarea juridică a faptei.

Citit 2017 ori Ultima modificare Joi, 02 August 2012 16:38

3 comentarii

 • postat de victor
  Vineri, 03 August 2012 05:45
  la matca sant cei ma-i corupti politisti,am avut si eu un necaz acolo si numai prin cunostinte se rezolv cazurile in sat,la fel si primarul nu este atat de bun de a ajuta la linistea locuitorilor,indiferent de culoarea politica,in acest sat totul se cumpara de la primar pana la politie.
  0
  0
  Raportează
 • postat de gig_vant
  Joi, 02 August 2012 21:44
  lume mai rea ca in partea asta a galatiului nici ca mai gasesti in alta parte!
  saraci, prosti, invidiosi si rai = combinatia perfecta pentru un galatean taran....
  0
  0
  Raportează
 • postat de ion
  Joi, 02 August 2012 16:41
  asa deci. daca avusesera un conflict anterior poate fi batut si taiat. bravo politia.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.