Scandalagiu la Urgenţe, trimis acasă de psihiatri: "Nu era agitat!"

Scandalagiu la Urgenţe, trimis acasă de psihiatri: "Nu era agitat!"
Doctorul Florin Solomon
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Plimbarea de la un spital la altul pare să-i fi provocat o veritabilă criză de nervi unui tânăr de 28 de ani, care în urmă cu două nopţi a ajuns să facă un scandal monstru la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.

Iniţial, bărbatul a ajuns la Psihiatrie în toiul nopţii de miercuri spre joi, după ce a fost victimă într-o altercaţie produsă într-un bar din apropierea unităţii medicale. "Pentru că avea o plagă la ochi, l-am trimis la Spitalul de Urgenţă, dar cât a stat la noi nu era deloc agitat", a precizat dr. Florin Solomon, din cadrul Spitalului de Psihiatrie "Elisabeta Doamna".

La camera de gardă a Spitalului Judeţean, pacientul, iniţial liniştit, a avut o izbucnire cruntă de furie în momentul în care s-a privit în oglindă. A spart oglinda din baia unităţii şi apoi s-a repezit în garajul SMURD, unde a făcut praf parbrizul uneia din maşinile pentru medici. Nu a putut fi potolit nici de agenţii de pază, motiv pentru care a fost cerut ajutorul poliţiei.

"A fost adus din nou la noi şi i s-a administrat un calmant. Când s-a liniştit a spus că nu vrea să rămână internat şi drept urmare a fost lăsat să plece, mai ales că nu mai prezenta un pericol iminent", a completat dr. Solomon.

"Bâlciul" l-a costat însă pe gălăţeanul scandalagiu. Bărbatul va trebui să plătească o amendă  pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. "A fost sancţionat cu 500 de lei. Deocamdată, niciuna dintre părţile păgubite nu a depus plângere pentru distrugere", a subliniat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Citit 6612 ori Ultima modificare Duminică, 05 August 2012 00:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.