Un nou scandal în Clubul Divino

Un nou scandal în Clubul Divino
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii şi jandarmii gălăţeni au intervenit cu promptitudine, duminică dimineaţă, la Clubul Divino evitând astfel o încăierare între mai multe persoane. Conform declaraţiilor martorilor, în incident a fost implicat şi Ion Hîncu, cunoscut gălăţenilor sub numele de Ion Ijdileanu. Martorii spun că mai mulţi tineri s-au luat la harţă, după care au intrat în club solicitând ceva de băut la bar. Lui Ijdileanu i s-a părut că tinerii se uită prea insistent la soţia lui, aşa că s-a luat de ei. Discuţiile au fost continuate în curtea clubului gălăţean. Exact înainte ca bătaia să înceapă, conflictul a fost oprit de poliţiştii şi jandarmii aflaţi în zonă desfăşurând o amplă acţiune de căutare a persoanelor urmărite.

Organele de ordine au intervenit şi au aplanat conflictul. „Mai multe persoane au fost conduse la Secţia 5 de Poliţie pentru a fi legitimate pentru că au refuzat să dea relaţii cu privire la identitatea lor. Trei dintre persoanele respective au fost sancţionate contravenţional în baza Legii 61/1991 pentru că au pornit scandalul”, ne-a declarat agentul principal Bogdan Cojocaru, purtător de cuvânt la IPJ Galaţi.

Martorii prezenţi la incident susţin că poliţiştii au luat de la Divino şase persoane, una dintre ele fiind chiar Ijdileanu. Ba mai mult, aceştia ne-au povestit că maşina lui Ijdileanu a fost verificată de poliţişti, în urma controlului nefiind găsite arme albe. Se pare că în mijlocul scandalagiilor a fost zărit şi Gelu Ţăranu (Radu Gheorghe). Martorii mai spun că jandarmii au urmărit o persoană în club şi au folosit gaze lacrimogene, fără să evacueze clienţii din incintă. Petrecerea a fost întreruptă, oprindu-se atât luminile, cât şi muzica.

Acestea nu este primul conflict de la Clubul Divino, aici având loc o bătaie în toată regula între oamenii de pază şi câţiva gălăţeni supăraţi că nu sunt primiţi la petrecerea cu circuit închis. Incidentul s-a petrecut în ianuarie 2012 şi mai multe persoane au fost rănite.

Citit 9606 ori Ultima modificare Duminică, 19 August 2012 15:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.