Contrabandişti prinşi de poliţiştii de frontieră

Contrabandişti prinşi de poliţiştii de frontieră
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Joi dimineaţă, în jurul orei 6.45, poliţişti din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi, au fost informaţi de un coleg aflat în timpul liber despre faptul că a observat deplasându-se dinspre malul moldovenesc către cel românesc al râului Prut, trasă cu o sfoară, o cameră din cauciuc pe care se aflau nişte colete voluminoase. „În scurt timp, la faţa locului s-a deplasat o patrulă din cadrul sectorului, care a depistat doi bărbaţi aflaţi lângă un autoturism marca Volkswagen, de culoare roşie, înmatriculat în judeţul Galaţi. Lucrătorii noştri au procedat la interceptarea şi reţinerea bărbaţilor. În urma legitimării, s-a stabilit că aceştia sunt cetăţenii români Daniel B. şi Doru B., de 26, respectiv, 37 ani, ambii domiciliaţi în judeţul Galaţi”, ne-a declarat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.
În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii de frontieră au descoperit 18.600 ţigarete (930 de pachete) marca Ashima. „Ţigările erau sub autoturism, în interiorul acestuia, ascunse în portiere şi în doi saci aflaţi în imediata apropiere a autoturismului”, a completat Ion Irimia.
Poliţiştii de frontiera le-au întocmit bărbaţilor dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Dosarul va ajunge la Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea luării măsurilor legale. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii arii infracţionale şi a tuturor persoanelor implicate.

Citit 1292 ori Ultima modificare Vineri, 31 August 2012 17:30

2 comentarii

 • postat de yety
  Vineri, 07 Septembrie 2012 13:04
  lasa-ti oamenii sa se descurce cum le ofera statul posibilitatea!!
  meritati un oscar pentru .....NIMIC!
  0
  0
  Raportează
 • postat de maria
  Duminică, 02 Septembrie 2012 16:47
  de ce nu se dau numele complete ale contrabandiştilor dacă dovezile sunt clare? Eu ştiu că sunt (sau trebuie să fie) protejaţi martorii şi nu bandiţii. Drepturile omului trebuie respectate, dar nu şi când făptaşii sunt prinşi în flagrant. Aici nu se poate vorbi de vreun abuz al poliţiştilor de frontieră. Dacă nu se poate, atunci nu mai daţi vestea decât după ce sentinţa este definitivă! Modalitatea aceasta de prezentare a faptelor lasă impresia că legile sunt în favoarea hoţilor adevăraţi.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.