Descoperire macabră în Micro 19! Basarabeancă găsită moartă într-o maşină (GALERIE FOTO)
Foto: Foto: Vasile Caburgan

Descoperire macabră în Micro 19! Basarabeancă găsită moartă într-o maşină (GALERIE FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cadavrul unei tinere de numai 17 ani a fost găsit miercuri după-amiază într-un Audi A 3 înmatriculat în Bulgaria, parcat între blocurile R1 şi R3. Trupul neînsufleţit al fetei a fost descoperit de locatarii din zonă, în momentul în care un tânăr, din câte se pare cunoştinţă a fetei, a început să ţipe după ajutor.

"Am ieşit în faţa blocului şi l-am văzut pe băiat căzut jos, lângă maşină, tremura. Cineva îi stropea cu apă. Spunea că a venit cu fata astă-noapte din Republica Moldova şi că au înnoptat aproape de locul unde întoarce troleul şi azi pe la 12.00 s-au retras aici, în parcare, la umbră. Zicea că el a dormit şi că atunci când s-a trezit fata era moartă lângă el", ne-a spus una dintre femeile care a ajuns printre primele la locul tragediei.

Alertaţi prin 112, medicii de la Ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru fata care prezenta urme de sânge pe faţă şi se afla într-o poziţie nefirească, cu picioarele pe bordul maşinii.

Criminaliştii au prelevat probele de la faţa locului, iar un medic legist care a făcut prima constatare a fost de părere că tânăra murise cu cel puţin 12 ore în urmă. Acest aspect ar putea complica mult povestea, pe care anchetatorii speră să o desluşească cu ajutorul prietenului fetei.

"Tânărul, în vârstă de 20 de ani, a fost condus la Secţia 3 pentru audieri. În ceea ce priveşte cauzele morţii, acestea vor fi stabilite în urma necropsiei", a specificat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

 

Citit 5675 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Septembrie 2012 18:21

3 comentarii

 • postat de magda
  Miercuri, 19 Septembrie 2012 18:15
  ionela,exista si cadavru insufletit?
  0
  0
  Raportează
 • postat de picuiulian
  Joi, 06 Septembrie 2012 15:32
  Se pare ca a fost vorba de o supradoza.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ionela
  Miercuri, 05 Septembrie 2012 21:52
  deci e ceva de groaza cu romanii nostri, stiu sa omoare si atat... am stat 10 minute si m`am uitat la cadavrul neinsufletit din masina si era sa cad din picioare, nu pot sa cred ca altii mai pot sa si omoare...
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.