VIDEO Descindere în forţă în parcarea Casei de Cultură a Sindicatelor

VIDEO Descindere în forţă în parcarea Casei de Cultură a Sindicatelor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Desfăşurare impresionantă de forţe miercuri seară, în apropierea Casei de Cultură a Sindicatelor. Poliţiştii de la Serviciul Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase însoţiţi de mascaţi au împânzit zona. Oamenii legii au oprit în trafic un BMW seria 7, de culoare albă, în care se aflau trei tineri. Cum aceştia au refuzat să coboare din limuzină, au fost scoşi cu forţa şi percheziţionaţi de membrii trupelor speciale.

Poliţiştii au stabilit că cei trei se numesc Sandu S., de 37 de ani, Albert P., de 26 de ani şi Giuliano Ş., de 25 de ani, tinerii fiind "afiliaţi", potrivit unor surse, unui temut clan interlorp din Tulcea. Niciunul dintre ei însă nu era persoana vizată de poliţişti, dar asta nu i-a scutit de necazuri, pentru că, în portbagajul maşinii, anchetatorii au găsit o bâtă de lemn de 1,20 metri. Cei trei au încercat să nege că obiectul contondent, confecţionat special pentru apărare şi atac, le-ar aparţine, însă scuza nu a stat în picioare.

Potrivit cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, în cauză s-a întocmit un dosar penal pentru port ilegal de armă albă, dosarul urmând să fie înaintat cu propunerea aferentă Parchetului de pe lângă Judecătorie.

Citit 3038 ori Ultima modificare Joi, 06 Septembrie 2012 14:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.