Scandal de Sf. Maria la Slobozia Conachi! Un poliţist a fost agresat de un beţiv agitat

Scandal de Sf. Maria la Slobozia Conachi! Un poliţist a fost agresat de un beţiv agitat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în curtea unei familii din comuna Slobozia Conachi. Proprietarii, aflaţi în toiul unei petreceri de Sf. Maria,  au sunat la 112 pentru a cere ajutorul poliţiei întrucât o familie cu care erau în dispute mai vechi le intrase în bătătură, îi înjurau şi îi ameninţau cu acte de violenţă. Ajuns la faţa locului, un echipaj al Secţiei 2 Poliţie Rurală de la Smârdan s-a trezit faţă în faţă cu trei indivizi aflaţi într-o stare avansată de ebrietate, care făceau scandal şi care s-au aprins şi mai tare la vederea oamenilor legii. Agenţii nu au reuşit să îi potolească şi nici să îi îndepărteze pe scandalagii de gospodăria familiei rivale. Mai mult, depăşiţi numeric fiind, au chemat întăriri. În timpul intervenţiei, unul dintre poliţişti a simţit pe propria piele riscurile meseriei. Fiind îmbrâncit de unul dintre beţivi, poliţistul a căzut şi şi-a fracturat un braţ.

"În urma aplanării conflictului, cei trei au fost identificaţi. Pe numele lui Neculai D., de 39 de ani, Ionel D., de 37 de ani şi Ştefan D., de 34 de ani, toţi din satul Izvoarele, comuna Slobozia Conachi, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra autorităţii, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu şi ameninţare", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii au pus mâna pe doi dintre agresori, Ştefan D. şi Neculai D. primind din partea judecătorilor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Cel de-al treilea, Ionel D., a reuşit să fugă în toiul evenimentelor şi acum este căutat de poliţişti.

Citit 2327 ori Ultima modificare Luni, 10 Septembrie 2012 17:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.