Accident cu trei maşini pe Basarabiei. Un magistrat conducea unul dintre vehiculele implicate

Accident cu trei maşini pe Basarabiei. Un magistrat conducea unul dintre vehiculele implicate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Evenimentul rutier s-a petrecut în această după-amiază. Potrivit anchetatorilor, maşina la volanul căreia se afla o gălăţeancă, judecătoare la Judecătoria Brăila, cobora pe Basarabiei şi, la intersecția cu strada Războieni, încetinise pentru a vira la stânga. Şoferul unei alte maşini, care vena din spate, nu a redus viteza şi a lovit cu putere autoturismul condus de magistrat, proiectându-l pe contrasens. Maşina a lovit în forță un autoturism Kia, la volanul căruia se afla un cetățean italian, în vârstă de 51 de ani.

În urma impactului, conducătorul maşinii lovite a suferit leziuni uşoare, fiind preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul de Urgenţă. Starea sa este bună şi nu va rămâne internat.

Dat fiind faptul că printre persoanele implicate în accident s-a aflat şi un magistrat, ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi. Aceştia desfăşoară acum cercetări pentru a-l depista pe şoferul vinovat, care a fugit imediat după producerea accidentului.

”Potrivit martorilor, acesta conducea o maşină a unei firme. Probabil că va fi identificat destul de repede, având în vedere că în urma impactului numărul maşinii pe care o conducea a rămas imprimat pe autoturismul magistratului”, ne-a declarat procurorul Marcel Codiță, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați.

(Mariana Constandache, Teodora Miron)

Citit 5524 ori Ultima modificare Joi, 13 Septembrie 2012 20:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.